Navigation Menu

Pretty in Purple – Remington S7710 Pro-Ion Hajsimító teszt

A mai bejegyzés témája ismét a hajápolás, ezúttal egy hajvasalóról esik szó, mégpedig a Remington Pro Ion S7710 darabjáról. A márkától egy másik hajformázó darabot is birtoklok, egy kúpvasat, ami az egyik kedvenc hajformázó darabom, így ehhez a vasalóhoz is nagy reményeket fűztem.


Amit fontos tudni a készülékről: tripla ionos hatással rendelkezik az antisztatikusság és a bársonyos haj eléréséhez.

A termék külseje: Karcsú, lila sávval ellátott kinézetben érkezik a hajvasaló, színben hozzáillő lila tasakkal. A két végénél van egy kapocs, amivel összezárhatjuk a vasalót, ezen kívül találunk rajta egy digitális kijelzőt az adott hőfokkal (pozitív tulajdonsága a memória funkció, ami mindig megőrzi az utolsó használatkor beállított hőfokot, és bekapcsoláskor automatikusan azt adja be, ezt én nagyon szeretem benne), egy bekapcsoló gombot és két, a hőfok szabályozásához használt gombot. A vasaló kerámia lapjai a szokásosnál is hosszabbak, 110 mm-esek.


Bekapcsoláskor nagyon gyorsan felmelegszik (a honlap 15 másodpercet ír, én egy fél percet számoltam kb. A digitális kijelzőn lévő három csík jelzi, hogyha teljesen meleg a vasaló, és már lehet is használni. (1 óra használat után automatikusan kikapcsol egyébként) Érdemes a vasalót a töve és a kerámialap kezdete között fogni, ugyanis fentebb nagyon felmelegszik, így ha valaki megszokta, hogy a haján összenyomja a két lapot az egyenesebb hatásért az ne tegye, mert nagyon megégetheti a kezét vele. 150 foktól egészen 230 fokig állítható, az én alapvetően egyenes hajam tökéletesen sima lesz a kisebb hőfokokkal is - amire mindenképpen ügyeljetek, hogy használjatok mellé hővédő terméket, hogy ne károsodjon annyira a hajatok. Az én untig emlegetett kedvencem a Toni & Guy darabja, ami nem csak, hogy véd, de segít abban is, hogy a hajam sokkal tovább megtartsa a kivasalt hatást.


Hajvasaláskor nem kell nagyon rányomni a vasalót a hajra, elég csak lágyan végighúzni rajta, és máris látható az eredmény, nekem egy 15-20 perc alatt sikerül teljesen simára varázsolnom a hajtömegemet - a hajam egyébként is egyenes, viszont nem teljesen egységes, így én ezért szeretem vasalni. A vasalás után sokkal puhábbak, egyenesebbek és csillogóbbak is a tincseim, valamint nem szállnak össze-vissza és töltődnek fel: az eredmény szerintem kézzel fogható az előtte-utána képen:


Összességében én teljesen meg vagyok elégedve ezzel a hajvasalóval, tökéletesen betölti a funkcióját.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.