Navigation Menu

Mit kezdj a hajaddal a fesztivál alatt?

Végre eljött a kedvenc fesztiválod nyitónapja, de fogalmad sincs, mit kezdj a hajaddal? Egy biztos, ne fogd vissza magad, most minden jöhet! Néhány tipp, hogy a hajad is túlélje az őrületet!


Használj kiegészítőket
Kezd lapulni a hajad? Vesd be a kiegészítőket vagy egy menő sapit. Fesztivál alatt nem kell attól tartanod, hogy valami, amit eddig hétköznap nem mertél a hajadban hordani „túl sok” lenne. Virágok, virágkoszorúk, fémes vagy csillámos díszek és szalagok mind jöhetnek. Ha mást nem, egy turbán is szuper megoldás lehet, ezzel még a hajadat is véded a napsugárzástól.

Sosem jött még jobban a száraz sampon
Ha már próbáltad, akkor tökéletesen tisztában vagy vele, hogy mire gondolunk, ha még nem, akkor itt az ideje kipróbálnod ezt az alternatívát a hajmosás helyett. Felfrissíti a hajtöveket, sőt, vannak olyan változatok, amik meg is emelik őket. Már rég nem kell hófehérre meszelt hajtövektől tartani a szárazsampon miatt, érdemes tenni vele egy próbát.

Fésülködj
A fésülködéssel járó macerát nem tudod kiküszöbölni, valószínűleg a fesztivál alatt napközben még az átlagnál is több kóc jelenik meg a hajadban. Érdemes nejlon sörtéjű kefével kifésülni a hajad, ezek a fésűk ideálisak különösen gubancos haj kifésülésére, ráadásul a haj fényesebbnek és tisztábbnak tűnik.

Jöhetnek a fonatok
Nincs frissen mosva a hajad? A fonatok elkészítéséhez ez a legideálisabb! Csak frissítsd fel egy kis szárazsamponnal a hajtövedet és már gondolkozhatsz is, hogy milyen fonatot válassz a hétvégére, a nyár slágere a dús hajfonat. Ha több napig a hajadban marad a fonat a kócos hatással is jól fog kinézni!

Használj színeket
Szeretnél kitűnni a tömegből vagy csak simán tetszenek a színes frizurák? Itt az ideje használni a kimosható hajszínezőket, vagy hajkrétát. Arra mindenképp figyelj, ha esős idő várható, akkor nem feltétlenül ez a legjobb megoldás, hiszen az eső is kimossa a hajadból a festéket és az megfoghatja a ruhádat is, viszont ha jó időre számíthatsz, akkor nyugodtan vágj bele.

Frufru
Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akiknek frufruja van, akkor a fesztiválok alatt egy rémálom lehet a formázása. Nincs lehangolóbb látvány egy tincsekbe tapadt frufrunál, viszont ha nem akarsz sorban állni a zuhanyzókhoz, akkor csalhatsz egy kicsit és a frufrudat akár külön is megmoshatod. Vigyél magaddal utazó méretű sampont, vizezd be a tenyeredben és mosd meg kizárólag a frufrud, öblítsd le és amint megszáradt máris sokkal frissebbnek hat az egész frizura!

Eszti - Makeup On A Budget blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.