Navigation Menu

A tökéletes „beach waves” 6 lépésben

A nyár egyik kedvelt hajviselete az úgynevezett „beach waves”, amit a tenger hullámai ihlettek. A frizura a strandolás élményeit idézi, hiszen a sós víz hatására rendeződnek tincseink lágy hullámokba. Nem kell azonban a tengerhez utaznod, hogy ilyen hajkoronád legyen, akár otthon magad is elkészítheted. Íme:


1. lépés
Használj hővédőt a hajadon, készítsd el a választékot és utána oszd szekciókra a hajad, a felső részeket pedig tűzd a fejtetődre.

2. lépés
Vedd elő a kúpvasat és kezdd el göndöríteni vele a hajad a fejed jobb oldalán kezdve, a kúpot fejjel lefelé tartva, így haladj körbe. Nagy, függőlegesen elválasztott tincseket csavarj rá, a hajad tövétől egészen a közepéig, a hajad alsó harmadát ne tekerd rá. 6-8 másodpercig hagyd rajta a tincseket, majd engedd le és várd meg, amíg kihűl.

3. lépés
A fenti lépéseket ismételd meg a többi hajtincs esetében is.

4. lépés
A fejtetőnél függőleges helyett vízszintesen elválasztott tincseket készíts, ez megemeli a hajtövet és dúsabb hatást ad. A fejtetőnél minden tincset vízszintesen göndöríts.

5. lépés
Amikor végeztél, fújd be fény vagy textúráló spray-vel, dolgozd be a hajadba és 2 percig hagyd száradni.

6. lépés
Egy kicsit rázd meg a fejed, az ujjaiddal fuss át a csigákon és rendezd őket úgy, ahogy szeretnéd. Ilyenkor mehet rá egy leheletnyi hajlakk és készen is vagy.

Eszti - Makeup On A Budget

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.