Navigation Menu

Panka’s beauty – Remington PROtect hajsimító teszt

Azt hiszem még április elején egy szuper lehetőség rejtőzött az egyik e-mailemben, miszerint letesztelhetem a Remington PROtect hajvasalóját, amelynek a szuperképessége az, hogy akár 170°C-on is szögegyenesre vasalhatjuk a hajunkat.


Maga a készülék hidegpárát bocsájt ki, amely pluszban még hidratál is. Én személy szerint minden nap a kezembe veszem, hiszen a göndör hajammal - amíg az időjárás engedi, és nem lesz százmillió fok odakint - nem szeretek utcára lépni, inkább reggelente kisimítom. Ne is kérdezzétek miért, én magam sem tudom rá az okot, lehet már csak megszokás.


Mielőtt elkezdtem ezt a Remington darabot használni, elmentem egy fodrászhoz is, hogy lássuk mennyire lesz károsodott a hajam utána, hiszen a töredezett hajvégeimtől megszabadultam. Nálam a vasalás menete úgy zajlik, ha frissen mosott hajról van szó, hogy először a göndör fürtöket egy Tangle Teezer segítségével óvatosan kifésülöm, majd 2-3 rétegben elkezdem egyenesíteni. Ez az egész procedúra nagyjából 10, rosszabb, fáradtabb reggeleimen 20 percet vesz igénybe. Ezek után, a következő hajmosásig, még ennyiből sem áll, pár perc alatt végigmegyek az egész hajamon, hiszen teljesen nem göndörödik vissza.


Összességében én teljesen elégedett vagyok vele, a pára eleinte kicsit ijesztő volt, mintha az egész loboncom füstölt volna, de miután megszoktam, s tudatában voltam vele, hogy szó sincs ilyesmiről, már csak az anyukámat kellett meggyőzni róla.


Gyors, szép, kézre álló termék, én szívből ajánlom Nektek, ha épp hajvasaló vásárlás előtt álltok, s egy icipicivel többet is hajlandóak vagytok kiadni érte.


TIPPÜNK: 2016. augusztus 1-14-ig minden Remington hajformázó készüléket (hajsimító, hajsütővas, hajformázó, hajszárító) 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a Media Markt üzleteiben és online.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.