Navigation Menu

Glamour and everything – Remington PROtect hajsimító teszt

Nemrég lehetőségem volt kipróbálni a Remington PROtect hajsimítót, a mai bejegyzésben pedig a vele kapcsolatos tapasztalataimról olvashattok.


Egy kicsit bajban vagyok, mert nem tudok teljesen objektíven beszélni a Remington márkáról, ugyanis korábban már 2 hajvasalóm is volt tőlük és mindegyiket évekig használtam hiba nélkül, sőt a mai napig teljesen jól működnek, de ugye fejlődik a technológia és mindig ki kell próbálni az újdonságokat.


A PROtect hajsimító sem szűkölködik az újdonságokban: a HydraCare technológia segítségével hideg párát bocsájt ki hajvasalás közben, ami segít megvédeni a hajat a károsodástól. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a hajvasaló oldalában van egy kis tartály, amit fel kell tölteni vízzel és a meleg hatására innen párolog a víz - egy töltés 4-5 hajsimításra is elég. A másik újdonság a keratinnal, argán- és makadámiaolajjal bevont kerámialapok, amelyek meleg hatására a haj mélyebb rétegeibe is képesek bejuttatni az olajat, így még fényesebb, csillogóbb haj az eredmény.


Én általában nem szeretem szögegyenesre vasalni a hajam, inkább csak a furcsa kis hullámoktól szeretnék megszabadulni, amik minden hajmosás után jelentkeznek, és a szöszös, szétálló hajszálak lesimítására is hajvasalót használok. Heti maximum 1-2 alkalommal szoktam használni és úgy vettem észre, hogy ez még bőven belefér a hajamnak, nem törik tőle jobban, mint amikor egy ideig szüneteltettem mindenféle hőkezelést a hajamon. (170 fok körülire szoktam állítani a hajsimítót egyébként, és ilyen alacsony hőfokon is teljesen hatékony, de 230 fok a maximum, amire képes a készülék.) Mivel legtöbbször reggel egyenesítem ki a hajam, amikor azért eléggé számít az a plusz 5-10 perc is, amit alvással lehet még tölteni, nekem nagyon fontos, hogy hamar felmelegedjen a készülék, amit használok - a PROtect-nek 15 másodperc is elég a megfelelő hőfok eléréséhez, úgyhogy ez is pipa.


Én ezt a Remington készüléket is szívből tudom ajánlani nektek, mert tényleg szuper élmény használni, ráadásul 5 év garancia jár mellé, ami azért elég jónak számít a piacon szerintem.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.