Navigation Menu

Így tudod olyan profin beszárítani a hajad, mint a fodrászod

Te is imádod a hajad, amikor kilépsz a fodrásztól és napokig selymesen sima és tartja az alakját? Pár trükkel tökéletes és legfőképpen tartós frizurát varázsolhatsz magadnak a hajszárítód segítségével. Igen, kicsit több időbe telik, mint csak simán átfújni a hajad meleg levegővel, viszont az eredmény megéri a gyakorlást és a pár plusz percet (a végére úgyis olyan profi leszel, hogy gyorsan fog menni).


Válassz minőségi hajszárítót!

A profik az ionos hajszárítókra esküsznek, ezzel a haj extra fényes, gubancmentes lesz és sokkal könnyebben is kezelhető. A Remington PROluxe hajszárító emellett a StyleShot funkciójának segítségével okosan használja fel a hőt a frizurád alakításához, megformázásához és fixálásához, ennek köszönhetően a fodrász szalonokra jellemző szárítás érhető el.


Ápolj okosan!

A világ legjobb hajszárítója mellett sem mindegy, hogy mivel ápolod a hajad. Alapfelszerelés a kíméletes sampon, egy jó kondicionáló, hajtípustól függően egy hajban maradó ápoló és/vagy hővédő termék.


Nem mindegy, hogy hol szárítod a hajad!

Zuhanyzás után a párás fürdőszobában szoktál hajat szárítani? Ezzel csak több esélyt adsz annak, hogy szöszös legyen a végeredmény. Várd meg, amíg nem lesz olyan párás a fürdő, vagy szárítsd meg másik szobában a hajad, meglátod, hogy szemmel látható lesz a különbség.


Lesd el, hogyan csinálják a profik!

Először egy kicsit száríts csak a hajadon, majd kapj elő egy körkefét és tincsenként haladva szárítsd meg teljesen szárazra a hajat. Több idő, viszont tartósabb és sokkal szebb a végeredmény.

Oszd több részre a hajad!

Hajcsatokkal oszd több részre a hajad
, így biztosan mindenhol teljesen meg tudod szárítani, nem marad ki egyetlen tincs sem. Ha göndör hajad van és diffúzort használsz, akkor is érdemes szekciónként haladni.


Végső simítások!

Vannak olyan emberek, akik hajszárítás után már tökéletesen elégedettek a frizurájukkal és máris indulásra készen várnak. Ha te nem tartozol közéjük semmi gond, hajszárítás után kezdődik számodra az igazi formázás, jöhet a hajsimító, hajsütővas és a styling termékek!




0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.