Navigation Menu

6 ok, amiért imádni fogod az IPL szőrtelenítőd

Az otthon elvégezhető IPL villanófényes tartós szőrtelenítő eljárásról rengeteget lehet olvasni, mi most összefoglaljuk, hogy miért jó ez neked:


1. Időt spórolsz vele

A kezeléseket egyre ritkábban kell elvégezned a hagyományos (borotva, gyanta, epilátor) módszerekhez képest. Kezdetben heti rendszerességgel, majd ezt kitolva hónapokra, míg végül csak utókezelésekre lesz szükség a szőrtelen állapot fenntartásához. A teljes IPL kúra hosszú időbe telik, természetesen ezalatt egyre kevesebb szőrrel kell megbirkózni, és a szőrtelen időszak is évekig tarthat.

2. Hosszantartó simaságot biztosít

A kezdő kezeléssorozat után már csak időközönként lesz szükség 1-1 fenntartó kezelésre a szőrtelenség fenntartásához. Nincs szőrbenövés, piros pöttyök, csak a bársonyosan sima bőr.
A jelenleg ismert összes tartós szőrtelenítő eljárásnál szükséges utókezelés az állapot fenntartásához (IPL és lézeres szőrtelenítés esetében is).

3. Kényelmes

Nem kell sehova időpontot egyeztetni, rohanni vagy várni. Az egész kezelés kényelmesen, otthon elvégezhető, a saját időbeosztásunknak megfelelően, akkor, amikor időnk és kedvünk van rá, nem mások igényeihez alkalmazkodva.

4. Diszkrét

A szégyenlősebbeknek igazi megváltás, hogy saját maguknak végezhetik el a szőrtelenítést az otthonukban. Nem kell növesztgetniük a szőrt a kezelésekhez, nem kell szőrösen szalonokba járni, így ez a kényelmetlenség is megszűnik. Az intim területek IPL szőrtelenítése is egyszerű és diszkrét.   
5. Költséghatékony

Gondoljunk bele, hogy rendszeres időközönként mennyit költünk szőrtelenítésre. Borotvák? Gyanta? Kozmetikus? Ezzel szemben az otthoni IPL szőrtelenítőt elég egyszer megvenni és onnantól hosszú évekre biztosítva van a szőrtelenítés.

6. Magabiztossá tesz

Hirtelen jött az ötlet, hogy beugrotok strandolni, vagy szoknyát kell felvenned? Nem kell a szőrtelenítésen aggódni, miután megvan a készüléked és elkezdted a kúrát már folyamatosan élvezheted az eredményét, a szőrtelen, sima bőrt. Esztétikailag is szebb látványt nyújt, hiszen nincsenek piros pöttyök, szőrbenövés és szőrtüszőgyulladás, tökéletes a végeredmény.

Valamennyi Remington IPL tartós szőrtelenítőt 2016. szeptember 21-25. között 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg itt. Ráadásul akár 100 napos pénz-visszafizetési garanciát és 5+1 év cseregaranciát (IPL6780) is biztosítunk készülékeinkre.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.