Navigation Menu

Megérkezett a legújabb IPL szőrtelenítőnk

A Remington i-LIGHT  IPL6780 tartós szőrtelenítő készülék az IPL (Intenzíven Pulzáló Fény) technológiát alkalmazza, a tartós szőrtelenítési eredmény elérésének érdekében, és biztonságos és fájdalommentes megoldást biztosít az arc és a test tartós szőrtelenítéséhez. Akár már három kezelést követően is tartós, több hónapig tartó szőrmentes állapotot érhetsz el a segítségével.* Eléggé egyszerű ahhoz, hogy otthon is használhasd, és eléggé hatékony ahhoz, hogy ne kelljen hetente kozmetikai szalonokba járkálnod.


Miért kell többször megismételni a kezelést?

A szőrszálaink életciklusában több fázis van, az IPL szőrtelenítő készülékek az aktív, növekedési fázisban levő szárszálakra hatnak a legjobban. Ezért kell többször megismételni a kezelést, hiszen folyamatosan más és más szőrszálak jutnak el a növekedési fázisba, viszont az első 3 kezelés után már látványos javulás várható, ilyenkor a növekedési fázisban levő szőrszálak nagy részét már érte a villanófény, így ezek nem nőnek vissza.

Muszáj növesztenem a szőröm a kezelések között?

Egyáltalán nincs erre szükség, az egyetlen megkötés, hogy kizárólag borotvával szőrteleníthetsz. Ha epilátorral vagy gyantával szőrtelenítesz, az a szőrszál gyökerét is eltávolítja, így a villanófény nem tud oda eljutni.

Hol használhatom?

A Remington IPL6780 i-LIGHT tartós szőrtelenítő készüléket a testen és az arcon is használhatod, ez a két kezelő fej érkezik hozzá. A férfiak testszőrzetén is pontosan olyan hatásos, mint a nőkén, így az sem okozhat akadályt, ha a párod is ki szeretné próbálni, de figyelem, férfi arcszőrzet szőrtelenítésére nem alkalmas.

Biztonságos?

A jó hír, hogy a használat nem jár fájdalommal, a villanás pillanatában enyhe melegséget érezhetsz csupán. A készüléken beépített bőrszín szenzor van, így biztosan a megfelelő intenzitással végzed a kezelést, a választható 5 energiaszint közül. Azt fontos tudni, hogy az IPL szőrtelenítés világos bőr és sötét szőr kombinációjával működik a legjobban, minél sötétebb a bőröd és világosabb a szőröd, annál kevésbé lesz hatékony, nagyon sötét bőrön és világos szőrnél (szőke, ősz) nem is használható.

Pontosan ezért, ősszel érdemes belevágni az IPL szőrtelenítésbe, hiszen használat után óvnunk kell magunkat a naptól, ez ilyenkor könnyebben kivitelezhető.

A Remington i-LIGHT IPL6780 tartós szőrtelenítő készüléket 2016. szeptember 21-25. között 20% bevezető kedvezménnyel vásárolhatod meg itt. Ráadásul a készülékhez 100 napos pénz-visszafizetési garanciát és 5+1 év cseregaranciát biztosítunk!

*Az egyedi eredmények eltérőek lehetnek. A klinikai vizsgálatok szerint a résztvevők három kezelést követően akár 94,3 %-kal, átlagosan 66 %-kal kevesebb szőrt észleltek 12 hónap elteltével, ez az eredmény hasonló a professzionális szőreltávolító berendezések esetében megfigyeltekkel.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.