Navigation Menu

Itt az ideje az IPL szőrtelenítésnek!

Miért pont most ajánlatos belevágni az IPL szőrtelenítésbe? Az emberek nagy része nyáron szeretne megszabadulni a folyamatos szőrtelenítés okozta macerától, ilyenkor kerülnek előtérbe a tartós szőrtelenítést kínáló megoldások. Ugyanakkor a villanófényes szőrtelenítés nem végezhető el bizonyos szőr és bőrtípusok esetében, ezekre mindenképp oda kell figyelni.


Alkalmas vagyok IPL szőrtelenítésre?

Villanófényes szőrtelenítés szempontjából nagyon fontos a bőr és a szőrszínünk, hiszen minél világosabb a bőrünk és minél sötétebb a szőr, annál hatásosabb a kezelés. Mivel nyáron akarva akaratlanul is többet ér minket a napfény és barnulunk, így a bőr színe sötétebb lesz, a szőr színe pedig kivilágosodik. A barna bőr miatt kevesebb fényenergia jut el a szőrszálakhoz és többet nyel el a bőr, illetve a kivilágosodott szőr nem lesz megfelelő az IPL szőrtelenítéshez. Ezek hozzájárulnak, hogy csökkenjen az IPL alapú tartós szőrtelenítés hatásfoka és ezért ajánlják, hogy ősztől tavaszig használjuk a készüléket. Ha most belekezdesz egy IPL kúrába, tavaszra várhatóan eléred azt a szőrtelen állapotot, amit szeretnél, és nem kell nyáron bajlódnod a szőrtelenítéssel.

Persze kivételek mindig akadnak. Világos bőrű, napozást (a szolárium is ennek minősül) kerülő emberek az év bármely szakaszában elvégezhetik a kezelést. Bizonyos testrészeket (mint például a hónalj vagy az intim területek) nyáron sem éri sok napfény, így ezeknek a kezelése ilyenkor is engedélyezett. Ha mégis barnulna a bőrünk a kezelés ideje alatt, úgy folyamatosan csökkenteni kell a kezelés intenzitási szintjét, és napozás után mindenképp várjunk legalább 2-3 napot az IPL kezeléssel, míg a bőr regenerálódik. IPL kezelés után 2 napig kifejezetten kerülni kell a közvetlen napfényt, utána pedig fokozottan ajánlott magas SPF számú fényvédő használata. A klóros víz, forró zuhany és a szauna használata is növeli a bőrirritáció kockázatát, akinek érzékenyebb a bőre annak nem árt figyelni ezekre.

Valamennyi Remington IPL tartós szőrtelenítőt 2016. szeptember 21-25. között 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg itt. Ráadásul akár 100 napos pénz-visszafizetési garanciát és 5+1 év cseregaranciát (IPL6780) is biztosítunk készülékeinkre.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.