Navigation Menu

IPL szőrtelenítés férfiaknak (is)

Manapság már egyre több férfi gondolkozik tartós szőrtelenítésen, hiszen náluk is jócskán megkönnyíti az életet, ha zavaró szőrszálaktól nem csak ideiglenesen, hanem hosszú távon szabadulnak meg. Egyre elterjedtebb a has, hát, hónalj és az intim területek szőrtelenítése a férfiak körében, viszont a hagyományos módszerek, mint a borotválás vagy a gyantázás vagy túl időigényes, vagy nem hoz hosszú távú eredményt, így megjelent az igény a tartós szőrtelenítésre. 


Az otthoni IPL kezeléseknél emellett döntő szempont a diszkréció. Nem kell felkeresni hozzá egy szalont, hiába férfiként sem számít már cikinek a szőrtelenítés, mégsem szeretik ezt a nagy nyilvánossággal megosztani. Ezzel a módszerrel egyszerűen kevesebb befektetett energiával érjük el a tartós szőrtelenséget, nem beszélve az otthon kényelméről. Az IPL szőrtelenítő készülékek között olyanokat is találhatunk, amit megoszthatunk párunkkal, vásárlás előtt erre mindenképp érdemes rákérdezni és ennek megfelelően kiválasztani a megfelelő darabot.

Különbözik bármiben is az IPL szőrtelenítés a férfiaknál?

Nem, semmiben sem különbözik. A nagy energiájú villanófényt elnyeli a szőr, majd ez hővé alakul át és a növekedési fázisban levő szőrtüszőket kiégeti. A szőrszál utána kihullik és a roncsolódott szőrtüsző nem termel több szőrt. A kezeléseket azért kell többször megismételni, mert nem egyszerre az összes szőrszál van növekedési fázisban (kezelésenként a szőr 20-30 százaléka van ebben az anagén stádiumban).

Mik az előnyei az IPL szőrtelenítésnek?

Fájdalommentes: maximum kellemetlen érzést kelthet a pillanatnyi hőhatás, de semmiképp sem fájdalmas
Gyors és tartós: a kezelés gyorsan elvégezhető, az eredmény a kúra végeztével pedig évekig kitart
Kényelmes: otthon elvégezhető a szőrtelenítő kúra, nem kell kimozdulni, diszkrét, mivel nicns szükség külső segítségre
Kíméletes: az IPL szőrtelenítő érzékeny területeken (intim szféra, hónalj) is használható, nincs szőrbenövés a használat után
Nem drága: a lézeres szőrtelenítésnél lényegesen olcsóbb tartós megoldás

Egy dolgot fontos kiemelni, hogy az IPL szőrtelenítő a férfiak arcszőrzetén nem használható!

Valamennyi Remington IPL tartós szőrtelenítőt 2016. szeptember 21-25. között 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg itt. Ráadásul akár 100 napos pénz-visszafizetési garanciát és 5+1 év cseregaranciát (IPL6780) is biztosítunk készülékeinkre.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.