Navigation Menu

Glamour everything blog – Remington CB7400 hajsimító kefe teszt

A mai bejegyzésben a Remington új elektromos hajsimító keféjéről olvashattok, ami tulajdonképpen egy hajvasaló és egy hajkefe ötvözete. Nagyon izgalmas újdonság, ami a reggeli készülődés idejét hivatott a minimálisra csökkenteni a hajunk egészségének megőrzése mellett. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor olvassatok tovább!


Nagy reményekkel próbáltam ki az új Straight Brush kefét, bíztam benne, hogy az egyébként általam használt hajsimító és hajkefe kombinációt ki tudom váltani egyetlen termékkel. Ez szerencsére pont így történt, sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudom kiegyenesíteni a hajamat, mint egy hagyományos hajvasalóval. 10 perc alatt sikerült kiegyenesítenem a derékig érő hajam, ami valljuk be, a sietős reggeleken nagyon praktikus. 


 Három hőfokozaton használhatjuk, az én vastag szálú, hullámos hajamra a 2. fokozat is bőven elég volt - nem lett tökéletesen szögegyenes a végeredmény, de nem is bánom, nekem sokkal jobban tetszik ez a laza egyenesség, sokkal természetesebb hatást kelt. A kefe nagyon hamar - kb. 30 másodperc alatt – felmelegszik, és utána már használhatjuk is. Az egyenesítés megkezdése előtt egyébként érdemes kifésülni a hajunkat egy hagyományos hajkefével, én először ezt elhagytam és igencsak húzta a hajamat. Miután átfésültem, ez a probléma megszűnt. Egyébként a legszebb eredményt úgy tudtam vele elérni, ha a hajvasalókhoz hasonlóan lassan húztam át a kefét a tincseimen, időt hagyva, hogy kellően átmelegedjenek.


Nagyon tetszett benne, hogy nem csak simává, de fényessé is varázsolta a hajam és ez a csillogás egészen a következő hajmosásig megmaradt. Összességében a hajsimító kefe egy nagyon praktikus és jól kihasználható hajformázó eszköz, amit nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek. Most, hogy közeledik a karácsony és mindenki ajándékötletek után kutat, szerintem ez is egy szuper alternatíva lehet anyukáknak, lánytestvéreknek, barátnőknek - vagy magunknak. :)

Ha még többet szeretnétek megtudni a készülékről, akkor ajánlom figyelmetekbe a Remington elektromos hajsimító kefe honlapját.

Forrás: Glamour everything blog

Tippünk: Hajsimítás közben, ahogy végighúzod a kefét a tincsen, a másik kezeddel fogd a tincs végét, ezzel kissé megfeszítve a hajat! Így biztosíthatod azt, hogy a tincs megfelelően illeszkedjen a hajsimító sörtécskék felületére.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.