Navigation Menu

Rohanós reggeli frizura 6 perc alatt

Éppen kikeltél az ágyból és már késésben is vagy a hajad pedig kócos és rendezetlen?  Valami gyors megoldásra vágysz, hogy emberek közé léphess? Mutatunk egyet:


Első lépésként fésüld ki a hajad, legyen teljesen gubancmentes. Fújj rá hővédő sprayt és oszlasd el egyenletesen a hajhosszon, fuss át rajta ismét a fésűddel.

Ez a lépés idő hiányában elhagyható, de ha a legjobb végeredményre hajtasz és van 2 plusz perced, akkor ne hagyd ki: oszd 4 szekcióra a hajad, és mindig csak egy részét fésüld.

Állítsd be a megfelelő hőfokra a Remington hajsimító kefét (150/190/230°C), várd meg, amíg felmelegszik, majd húzd végig a száraz, kifésült tincseiden, szekcióról-szekcióra haladva. Figyelj rá, hogy hajsimítás közben, ahogy végighúzod a kefét a tincsen, a másik kezeddel fogd a tincs végét, ezzel kissé megfeszítve a hajat! Így biztosíthatod azt, hogy a tincs megfelelően illeszkedik a hajsimító sörtécskék felületére.


A fejtető környékén érdemes a hajtöveket a fejed fölé emelve egyenesíteni, azáltal megemeli a hajtövedet, dúsabb lesz a végeredmény is. Amikor végeztél az össze tinccsel, várd meg, amíg a hajad lehűl és utána igény szerint fújd be hajfény spray-vel vagy hajlakkal.

A néhány perces reggeli hajsimító kefés átfésülésnek köszönhetően a frizurád ragyogóan sima és egészségesen fénylő lesz egész nap. 

Eszti - Makeup On A Budget blog

Tippünk: A Remington CB7400 elektromos hajsimító kefét 2016. október 24-től fantasztikus bevezető áron vásárolhatod meg a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.