Navigation Menu

#StillStyled Challenge – PROluxe hajsimító teszt - Kiss Boglárka

Szeptember elején hirdettük meg #StillStyled Challenge felhívásunkat, melyben 4 vállalkozó kedvű hölgyet / bloggert kerestünk, akik szívesen kipróbálnák új PROluxe hajformázó termékcsaládunkat. A szakmai zsűrink egyik választása Kiss Boglárkára esett, aki a PROluxe hajsimítónkat tesztelhette. Íme, Boglárka véleménye a készülékről: 


„Már egy hete használom nagy örömmel a PROluxe hajsimítót, mellékelten küldöm a kért véleményt és a fotókat is természetesen. Mindkét módszert kipróbáltam, mert szeretem egyenesen és göndören is formázni a hajamat.

Mikor megkaptam a PROluxe hajsimítót, a látvány egyből megfogott: a törtfehér és a rozéarany szín találkozása abszolút újdonság számomra és nagyon nőies egyben. Külön tetszettek a rózsaarany simítólapok. Szintén tetszett, hogy a korábbi hajvasalóimmal szemben extra hosszú vezetékkel rendelkezik, így akkor sincsen gond, ha a tükör közelében nincs elég közel a konnektor. A digitális kijelző nekem nagyon praktikus volt, hiszen a hőfok mellett megjelent egyből az is, hogy ez mekkora erősséget jelent a hajvasaláshoz (én 210 fokon használtam). Először egyenesítést próbáltam ki, és lenyűgözött az eredmény: elég volt egyszer átsimítani vele a hajamat és máris gyönyörűen egyenes, sima, és ami leginkább különbözik az eddigi hajvasalómtól, hogy hihetetlen fényes lett tőle a hajam. Nagyon könnyű volt használni, 15 perc alatt kész lettem a hajformázással, úgy, hogy kis tincsenként haladtam a legjobb eredmény elérése érdekében. Amikor befejeztem, megnéztem a végeredményt a tükörben és tényleg soha nem láttam ennyire fényesnek az amúgy természetes színű hajamat. Teljesen meglepődtem az eredménytől! És a nap végén a tartósságától! Egy szeles napot fogtam ki a tesztelésnél, de még este is ugyanolyan sima és egyenes volt a hajam, mint reggel. Sőt, másnap is, kifésülés után már ugyanolyan egyenes és rendezett volt a hajam, mint egy nappal azelőtt, ez annyira jó volt.


A hullámos haj verzió elkészítése is nagyon könnyű volt, szintén 15 perc alatt kész voltam vele, csak úgy siklik a simítólapon a hajtincs! Fújtam rá egy kis hajlakkot és mivel teljesen egyenes a hajam, kíváncsi voltam, mennyire lesz még munka után is göndör a hajam. Annyira boldog voltam, mikor hazaértem, hogy alig változott a hajam reggel óta, a göndörsége megmaradt és még másnap is hullámos volt! A kolléganőim nem győzték dicsérni a hajamat, sokan kérdezték, hogy fodrásztól jövök-e reggel. Mondtam nem, ez a legújabb Remington hajsimító érdeme! A valaha használt legjobb hajsimítóval dolgozhattam!
Hogy mi tetszett a legjobban az új PROluxe termékben? Ami magasan kiemelkedik, az a frizura tartóssága, akár egyenes, akár göndör hajról legyen szó. Ahogy írtam a Facebook-os bejegyzéseimben, soha nem volt még ennyire tartósan egyenes és fényes a hajam! És mindamellett, hogy maximálisan tartós lesz tőle a frizura, egy hajvasalótól sem volt még ennyire finoman puha a hajam, és hozzáteszem, hogy én magas hőfokon használtam a terméket. Valamint pluszban az, hogy a tesztelés hetén mennyi bókot, mosolyt kaptam ismerősöktől és az utcán szembejövőktől, mindent elárul! :) Nagyon magabiztosan éreztem magam, és valóban igaz a mondás, hogy egy nőnek a legszembetűnőbb kiegészítője és ékessége a frizurája, ha az rendben van, akkor a nő is magabiztosabb és sugárzóbb!

Ezért is ajánlanám minden egyes nőnek az új PROluxe hajsimítót! Nagyon könnyű kezelni, nagyon hamar készen van vele a frizura, nekem egy használat után 2 napig teljesen egyenes, illetve göndör volt tőle a hajam, a festés nélküli hajam pedig soha nem volt még ennyire csillogó, egészségesen fényes és selymes! És ami talán a legfontosabb: a gyönyörűen elkészített frizurától egyértelműen magabiztosabbnak és boldognak éreztem magam!
Nagyon köszönöm, hogy én lehettem az egyik szerencsés, aki a terméket megkapta, nagyon boldog voltam és vagyok, hogy használhatom, hiszen, ahogy fentebb is leírtam, soha nem volt még ennyire szép a hajam egy hajvasalótól sem!"

Kiss Boglárka



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.