Navigation Menu

Elegáns feltűzött frizura lépésről-lépésre

Ha egy igazán különleges frizurára vágysz, akkor megtaláltad az igazit, ennél lélegzetelállítóbbat el sem tudunk képzelni az ünnepekre. Ha egyszer kipróbáltad, biztosan nagy kedvenced lesz!


Kezdésnek jöhet egy alapos fésülködés a Remington hajsimító kefével, amitől garantáltan gyönyörűen fényes és sima lesz a hajad, majd oszd 3 egyenlő szekcióra a hajad. A leválasztott középső tincset egyszerűen hajgumival kösd össze, az oldalsó tincseket pedig csak egy-egy csattal fogd össze. A középső tincset hajtsd előre az arcod felé, lapítsd egy kicsit szét, hogy kiszélesedjen, majd a hajgumitól körülbelül 2 centire hullámcsattal tűzd le.

Ha ezzel készen vagy, akkor jöhet a konty-alap. Ez egy konty emelő szivacs, amit közvetlenül a csat alá helyezz el, majd hajtsd rá az egész tincset, simítsd el rajta egyenletesen, hogy mindenhol befedje, és ne látszódjon ki semmi sem a szivacsból.

Ha ezzel végeztél, akkor gumizd össze a tincset a szivacs alatt és jöhet a többi kimaradt szekció „eltüntetése”. A bal oldali leválasztott hajszakaszt egyetlen tincs kivételével (ez legyen a legfelső, az a homlokodhoz közel eső tincs) kezdd el lentről felfelé vezetni a képen látható módon, tekerd a tincset a korábban elkészített konty köré. A középső szakasz kilógó copfját is vedd bele, fésüld össze őket még a feltekerés előtt, a hajat pedig tűzd le a végén hullámcsattal.

Ezt ismételd meg a másik leválasztott hajszekcióval is, egy tincset ott is hagyj ki felül, az a következő lépéshez kell majd. Ezután már csak a két első tincs maradt, amit lazán, egy kis ívet hagyva fentről csavarj körbe a kontyon és tűzd le mindként oldal esetében hullámcsattal. Ha szeretnéd, akár díszítheted is a frizurát, de önmagában is pazarul mutat.

Amire mindenképp figyelj, hogy stabilan tűzd le hullámcsatokkal a tincseket, ne legyen túl laza, mert akkor könnyen szétcsúszik a kontyod. Hajlakk és hajfényspray tökéletes a kiálló hajszálak és babahajak eltüntetéséhez, ezekkel is tartósabbá teheted a frizurád.

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.