Navigation Menu

Ezekből a frizurákból válassz az ünnepekre

Szeretnél látványos és elegáns frizurákat készíteni az ünnepek alatt, de nem érzed úgy, hogy elég ügyes lennél hozzá? Tedd félre a félelmeidet, elegáns frizurát készíteni nem ördöngösség, csupán egy kis idő és némi türelem kérdése az egész. 


Laza csavart félcopf, hullámokkal
A fejed tetején válassz le egy nagy hajszekciót, egészen a füledig, majd hajgumival fogd össze. Az összefogott copfra tegyél egy hajgumit kb. középre és a copfot bújtasd át saját magán, a hajgumi fölött. Ezután egy hajtincset tekerj körbe a hajgumin felül, és tűzd le. Nem maradt más, mint a hajad további részén gyorsan, nagy tincsenként átszaladni hajsütővassal.


Tündöklő loknik
Viszonylag kevés idő áll a rendelkezésedre? Sebaj, ezt a frizurát gyorsan el tudod készíteni. Csak kapd elő a hajsütővasad és a hajad alsó harmadát tincsenként csavard fel rá. A természetes hatás érdekében váltott irányban csavard a tincseket.

Egyszerű, csavart ünnepi frizura
A hajad igazítsd baloldalra és hajsütővassal kezdd el formázni a loknikat. A tincseket igazítsd egymásba, mintha egyetlen hatalmas tincsből készült volna. Jobb oldalról a hajat lazán tűzd fel a tarkódnál pár hullámcsat segítségével.


Csavart ünnepi konty
A frufru szekciót kihagyva a hajad kezdd el felcsavarni a fej bal oldalán, ezt több hullámcsattal alaposan rögzítsd. A frufrudnál a hajat egy lágy hullámként fésüld hátra a felcsavart tincshez, és tűzd oda azt is.

Hajdísszel kiegészített fonat
Fésüld át a hajad Remington hajsimító kefével, hogy gyönyörűen fényes és sima legyen a hajad, majd válassz egy egyszerű fonatot, amit könnyen el tudsz készíteni, lazán fond be a hajad, és tűzdelj bele hajdíszeket. Idén a köves díszek a legdivatosabbak. Ha mégis egy bonyolultabb fonatot választanál, akkor a díszítést el is hagyhatod, azzal együtt már túl sok lenne és csak a fonatról terelnéd el a figyelmet.


Ha pedig nincs ötleted és túl sok időd sem, akkor hajsütővassal nagy tincseket felcsavarva készíts pár laza loknit, hidd el, lélegzetelállító lesz a végeredmény.

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.