Navigation Menu

Hogyan száríts gyorsan hajat

Minden nő, aki már akár egyszer is elaludt, túl jól ismeri ezt az érzést, hogy a rohanásban a reggeli szépítkezési rutin melyik részét kell lehagyni, mert egyszerűen nem jut rá idő. Miből csípnek le időt a legtöbben? Valószínűleg a hajmosás / hajformázásra szánt időből. Pedig hajat szárítani villám gyorsan is lehet, mutatjuk, hogyan csináld.


Használj egy szuper nedvszívó törölközőt!

Ahelyett, hogy egy régi pamut törölközőbe csavarnád a hajad hajmosás után, inkább próbálj ki egy nagyon jó nedvszívó képességű mikroszálas törölközőt, ami erre lett kitalálva, hogy a lehető legtöbb nedvességet magába szívja. A mikroszálak súlyuk hétszeresét képesek magukba szívni, elvezeti és távol is tartja a vizet a hajadtól, ezáltal sokkal jobb megoldás, mint a pamut párja. Ha kevés az időd és szeretnéd, hogy gyorsan száradjon meg a hajad semmi sem múlja felül a mikroszálas törölközőt!

Ne felejtsd el a hajszárítás gyorsító terméket!

Ha magán a szárítási időn is gyorsítani szeretnél, akkor érdemes bevetni egy hajszárítás gyorsító sprayt. Ezek úgy lettek megalkotva, hogy csökkentsék a hajszárítással töltött időt, a vízcseppek egyszerűen lecsusszannak a hajadról, ami meg benne marad az is hamarabb párolog el. Csak használd őket a törölköző száraz hajadon és indulhat is a szárítás!

Vegyél egy jó hajszárítót!

Sokszor csábításba eshetünk az olcsóbb hajszárítók láttán, viszont ez rosszul is elsülhet. A minőségben kevésbé jó hajszárítók jobban roncsolják a hajat, lassabban szárítanak, így több ideig vannak hőhatásnak kitéve a fürtjeink. Elkerülheted a szükségtelen károsítást, ha minőségi hajszárítót választasz, ebből is ionos az ajánlott, nem csak gyorsabban szárít, de nem is károsítja a hajat és szebb is lesz a végeredmény.

Fontos a technika!

Szárításnál mindig hagyd a hajszárítón a szűkítő fejet és a hajtövektől haladj a hajvégekig úgy, hogy a szűkítő fej lefelé nézzen. Oszd szekciókra a hajad, így mindenhol egyenletesen meg tudod szárítani, nem maradnak vizes részek. A hajszárítót folyamatosan mozgasd, és ne tartsd sokáig egy ponton.

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.