Navigation Menu

Téli bőrápolási kisokos

A hideg és szeles időjárástól kiszáradt a bőröd? Az égő, húzódó érzetért az időjárás a felelős, amitől a bőröd hirtelen kiszáradhat. Ezeket a szépségápolási trükköket vesd be, hogy a bőröd télen is puha, ápolt és egészségtől ragyogó legyen.


Válts gazdagabb arcápoló krémekre!

Télen a bőrnek jobban tápláló krémekre van szüksége, ami védi a kiszáradástól. Az eddig megszokott arckrémed helyett próbálj ki egy sűrűbb, gazdagabb krémet. Az is egy jó megoldás, ha a megszokott arckrémedbe 1-2 csepp arcápoló olajat csepegtetsz, de sose a tégelybe csöpögtess, csak a tenyeredbe kivett krémet dúsítsd vele.

Alapos arctisztítás!

Minden este alaposan mosd le a sminked és a nap folyamán arcodra tapadt szennyeződéseket. Sok esetben úgy érezheted, hogy bőröd fakó és érdes, ilyenkor érdemes bőrradírral vagy Remington FC1000 REVEAL elektromos arctisztító készülékkel eltávolítani az elhalt hámsejteket. Így a bőröd is fellélegzik és könnyebben szívja magába a krémeket, minden, amit ráteszel, hatásosabb is lesz.

Fontos a folyadék!

A fűtéstől száraz levegő sem segít a bőröd állapotán. Ez ellen több dolgot is tehetsz, elsősorban fontos a folyamatos folyadék utánpótlás. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy ha elég vizet iszol egy nap a bőröd sokkal szebb lesz tőle. Próbáld ki és látni fogod a különbséget. A másik megoldás pedig a légpárásító, ezzel a száraz levegőt tudod kiküszöbölni, a légutaknak is jót tesz.

A testápolás is az alapos tisztítással kezdődik!

Ebben a hideg időben a tested többi részén is könnyen kiszárad a bőr, a kritikus területek a könyök, térd és a lábszár. Ilyenkor érdemes a testeden is leradírozni az elhalt bőrt, erre tökéletes megoldás lehet a Remington BB1000 REVEAL elektromos testkefe, ezt szárazon használhatod már zuhany előtt, vagy akár a zuhany alatt is. Miután megszabadultál az elhalt hámsejtektől még a vizes bőrre vidd fel a testápolót, így az még több vizet juttat a bőrödbe, pillanatok alatt pihe puhává és sima tapintásúvá varázsolja azt. Ezzel a fakó-szürke bőrszínt is száműzheted, nem marad más csak a gyönyörűen ragyogó, egészséges bőr.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.