Navigation Menu

Téli sapka-álló frizurák, amikkel hódítani fogsz

Ebben az elképesztő hidegben jobb, ha nem indulunk el sapka nélkül otthonról. Ezek a frizurák kiállják a „sapka próbát”, így nem kell az egész telet a sapka által lelapított hajjal átvészelned.


Hullámos haj

Rögtön kezdjük is az egyik leglátványosabb frizurával. A laza hullámok tökéletesen mutatnak sapkával, vagy nélküle is. A hajtövekhez közel, ahol a sapka van, ne hullámosíts, a mostani trend szerint is középtájtól lefelé haladva hullámosítják a hajat. Szuper trendi, látványos és nem is sok idő elkészíteni. Hajsimítóval, kúpvassal vagy akár hajsütővassal is elkészítheted.

Különleges lófarok

Egész télen egy szimpla copffal intézed el a frizura kérdést? Pedig ezek a frizurák sapka alatt is megállják a helyüket és pár perc alatt akár különleges copfokat is elkészíthetsz, hidd el, imádni fogod. Dobd fel a napodat akár egy gyors masnis lófarokkal, akár egy feltupírozott bohókás copffal, kreatívkodj kedvedre és rögtön jobban indul a reggel!

Fonatok

A sapkás időszakot fonatokkal is át tudod vészelni. Ezek elég strapabíróak, így nem csak a sapka alatt nem jönnek szét, de biztosan az egész napot kibírják, nem kell izgulnod a frizurád miatt. Ha rohanásban vagy reggel, akkor inkább egyszerű fonatot válassz, kicsit húzkodd szét a dúsabb és bohókás hatás érdekében. A halszálka fonat idén is töretlenül hódít, te se hagyd ki!

Frufru

A frufru nagyon kényes ügy, ha sapkát kell hordani. Könnyen lelapul, gyorsabban zsírosodik és nehéz kezelni. Két dolgot tudsz tenni ebben az esetben; csatold el oldalra, vagy hátrafelé a frufrud, amíg a sapka rajtad van, majd engedd ki, ha levetted. A másik megoldás, hogy egyszerűen ne húzd rá a frufrudra a sapkát, ez nagyon jól tud mutatni.

+1: Fejpánt
Ha egy kicsit mérséklődik a hideg, bátran válassz fejpántot. A fejpánt továbbra is megvédi a füled a hidegtől, és nem mellesleg, szuper látványos kontyokat és magas copfokat tudsz készíteni, nem lapítja le a hajat. Különösen jól mutat a kócos, laza hatású konty fejpánttal.

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.