Navigation Menu

3 tuti frizura, hogy reggel 10 perccel tovább alhass

Fárasztó, hosszú napod volt és tudod, hogy kevesebb idő jut az alvásra és nehezebb lesz reggel felébredni? Készülj előre, így reggel a frizurádat pillanatok alatt el tudod készíteni.


Mindenkivel előfordult már, hogy nehezen ébredt fel, elaludt és kapkodós volt a reggeli készülődés. Ha lefekvés előtt kitalálod, hogy milyen legyen a másnapi frizurád, akkor rögtön gördülékenyebb lesz a reggeli szépítkezős rutinod.

Laza hullámok

Lefekvés előtt mosd meg a hajad, és hajszárításnál ne szárítsd meg teljesen. Csak egy picit hagyd nyirkosan a hajad. Fond be alváshoz, egy vagy akár több fonatba, attól függően, hogy mennyire nagy, laza hullámokat szeretnél. Nagy hullámok esetén elég 1-2 laza és nem szoros fonat, ha apróbb hullámokat szeretnél, akkor több tincset is fonj be.
Reggel ébredés után fújj a fonatokra hővédőt, így mire elkezded formázni a hajad, az már nem lesz nyirkos. Kapcsold be a hajsimítód és húzd át egyszer a fonatokon. Hagyd kihűlni a fonatot, utána bontsd szét őket és máris kész a frizurád!

Rendezett, egyenes haj

Elalvás előtt már csak hajszárításra maradt időd és reggel össze-vissza áll a hajad? Fújj rá egy kis hővédőt, fésüld át alaposan, hogy ne maradjanak benne gubancok és kapcsold be az elektromos hajsimító kefédet. Ezzel 5 perc alatt tökéletesen rendezett, szép, egyenes hajat kapsz, szuper egyszerűen. Szó szerint egyenesre fésülöd a hajad, nagyon jó megoldás a rohanós reggelekhez.

Válaszd el máshol

Lelapult a hajad, de nincs időd a reggeli hajmosásra? Fésüld át a hajad és fújj rá egy kis szárazsampont. Alaposan fésüld ki belőle a szárazsampont, hogy ne maradjon nyoma, és itt jön a csavar: máshol válaszd el a hajad. Évek óta a jobb oldalon választottad el? Most válaszd el a fejed bal oldalán. Ezzel nem csak a külsődet, hanem a tincseidet is felfrissíted, mivel minél tovább van egy helyben a választékod, annál jobban elhasználódnak azon a területen a tincseid. Mivel másik irányba fésülöd a tincseidet, így kevésbé lapulnak le, azonnal dúsabb hatású lesz a frizurád.

Tipp: A Remington CB7400 elektromos hajsimító kefét most fantasztikus áron megvásárolhatod az Euronics üzleteiben és online!

Eszti – BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.