Navigation Menu

AIR PLATES LOOK 1 - Szív alakú copf

Nem vagy oda a fonatokért vagy egyszerűen nem sikerül magadnak úgy elkészíteni, hogy elégedett legyél a végeredménnyel? Semmi baj, így sem kell lemondanod a változatos frizurákról. Ezt a szív alakú copfot könnyen elkészítheted, csak kövesd lépésről lépésre az útmutatónkat és meglátod, tényleg szuper egyszerű. Mi imádjuk!

  
Első lépés

Ez a frizura akkor mutat igazán jól, ha tükörsima a hajad. Éppen ezért mindenképp érdemes átfutni a fürtjeiden Remington Air Plates hajsimítóval, ettől nem csak teljesen egyenes, hanem ragyogóan fényes lesz a végeredmény. Azért, hogy biztosan ne hagyj ki egy tincset sem, oszd fel szekciókra a hajad és lentről felfelé, tincsenként egyenesítsd ki a hajad, így biztosan nem marad ki egyetlen hajszál sem.

Második lépés

A halántékodnál válassz le jobb- és baloldalon is egy-egy nagyobb hajtincset, majd hátul lazán ejtve fogd össze. Ez nagyon fontos, hogy hátul ne legyen szoros a copf, később még ezzel fogsz dolgozni és megnehezítené a következő lépéseket.


Harmadik és negyedik lépés

Mindkét oldalon a füled mögött is válassz le egy tincset, majd ezt egy hurokban vezesd át a korábban összefogott copfon. Először emeld meg a copfot, és simán mögötte vezesd át a hajtincset, majd „leejtve” fogd össze a korábbi összefogott tinccsel. Ismételd meg a másik oldalon is.

Ötödik lépés

Igazgasd meg a hurkot és a tincseket (a hurkokon akár lazíthatsz is egy kicsit), így fogják kiadni a szív formát. Nincs más dolgod, mint összefogni a copfot, amit most készítettél. A huroktól kb. 5 centiméterrel lejjebb gumizd össze szorosan az összes hajtincset.


Utolsó simításként a kiálló hajszálakat simítsd le hajlakkal vagy hajfényspray segítségével, így az elkészült frizura nem csak lenyűgöző, de tartós is lesz.

Az Air Plates hajsimítót most fantasztikus áron vásárolhatod meg a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.