Navigation Menu

Milyen hajegyenesítőt használjak a hajtípusomhoz?

Gondolkodtál már azon, hogy a hajtípusodhoz melyik hajvasalót válaszd? A legjobb formázás érdekében érdemes ezt is figyelembe venned, így az eredménnyel garantáltan elégedett leszel, a hajad bársonyosan sima és fénylő lesz.


Vékonyszálú, tartás nélküli hajhoz

A vékonyszálú haj formázásánál fektess nagy figyelmet a védelemre, hiszen sérülékenyebb, könnyebben törik. Amennyiben hajmosás után fogod használni a hajvasalót, mindenképp figyelj arra, hogy a hajad már teljesen száraz legyen. Ha a nyirkos hajat kezded egyenesíteni, azzal könnyen károsíthatod. Ne hagyd el a hővédő termék használatát, így megvéded a hajad a formázás során.
Érdemes olyan terméket választanod, amelyik külön gondoskodik a haj védelméről. a Remington PROtect hajsimító HydraCare technológiája hideg pára kibocsájtásával védi a hajat egyenesítés közben, ezzel megvédi a károsodástól, emellett kerámia bevonatában keratin, argán-, és makadámia olajjal is kondicionál.

Normál hajhoz

Normál haj esetében a tartósságon van a fő hangsúly. Ha szeretnéd, hogy a hajad egész nap szuper egyenes és fényes maradjon, akkor érdemes ezt figyelembe venned az egyenesítő választásánál is.
Azokkal a hajvasalókkal leszel elégedett, amik a frizura extra tartósságát tűzik ki céljukként. A PROluxe hajsimító pontosan ilyen, forradalmi technológiájának köszönhetően a frizurád reggeltől estig tartósabb és simább marad.

Vastag, nehezen kezelhető hajhoz

A vastag és nehezen kezelhető haj esetében a hajegyenesítés egy igazi kihívás lehet. Ha göndör vagy hullámos, vastagszálú hajad van, akkor egyenesítésnél sokszor tapasztalhatod, hogy sajnos egyetlen húzástól nem lesz a hajtincs teljesen egyenes. Ahelyett, hogy többször húznád át minden egyes tincseden a hajvasalót, inkább olyat válassz, ami maximális simító hatással rendelkezik.
Az Air Plates hajsimító felfüggesztett lapjai minden húzás alkalmával szorosan összeérnek, így a lehető legsimább eredményt éred el, akár egyetlen húzással is. Különleges kialakításának köszönhetően nem csak szuper egyenes hajat, hanem lágy loknikat is könnyen készíthetsz magadnak.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.