Navigation Menu

Stílusos frizurára vágysz utazás alatt is? Ezeket vidd magaddal!

Egy hosszú utazásra nagy kihívás megfelelően bepakolni. Senki sem akar túl sok táskát magával cipelni, viszont kényelmetlenséget okozhat, ha valami otthon marad. Az utazó méretű termékekkel ilyenkor extrán jól jársz!


„Ne foglaljon sok helyet és akkor befér még a bőröndbe.” Ugye ismerős?
Ha szeretnéd, hogy a hajad tökéletes maradjon utazás közben is, nem kell egy új bőröndnyi hajformázóval készülni, egyszerűen válaszd az utazó méretet. Ezek a termékek kisebbek, és amelyiknél megoldható az összecsukható is, így tényleg könnyedén elviheted magaddal nyaralásra, vagy bármilyen utazásra.

Hajszárító

Az utazó méretű hajszárítók nagy előnye, hogy eleve kisebb méretűek és össze is csukhatóak. Kevesebb helyet foglal, könnyebb elpakolni, mégsem ér kellemetlen meglepetés, ha épp nincs hajszárító a helyen, ahol megszálltál.

Hajsimító

Hajmosás után sehogy sem áll a hajad, ha nem használsz hajsimítót? Utazáshoz akkor vigyél magaddal egy mini hajegyenesítőt! Méretre kisebb, így könnyen befér a csomagodba, kapsz hozzá egy hőálló táskát is, így a szállítása pofonegyszerű. 1 perc alatt felmelegszik, tökéletes útitárs, ha gyorsan szeretnéd kiegyenesíteni a hajad. Ne felejtsd el időről időre áttörölni a simító lapokat, így hosszú időn át együtt utazhattok!

Hajsütővas

A Remington utazó méretű hajsütővassal csodás loknikat tudsz készíteni, akárhol is vagy. A készülék összecsukható, így kevés helyet foglal, de a tudásában nem marad el nagyobb társaitól. 25 mm-es átmérőjének köszönhetően könnyen kreálhatsz segítségével nagyobb, lágy esésű loknikat is.

+1 Hajsimító kefe

Nem feltétlen utazó méretű a hajsimító kefe, mégis sokak választása esik erre. Egy hajkefe helyét foglalja el, mégis a hatása látványosan felülmúlja a hajkefékét. Gyorsan felmelegszik és pár fésülködő mozdulatsorral rendezett, fényes haj lesz a végeredmény, nem csoda, hogy mindenki imádja.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.