Navigation Menu

Tavaszi arcápoló kisokos

A hirtelen időjárás-változástól úgy érzed, hogy megbolondult a bőröd? Segítsd az évszakok közti átállást pár lépéssel és a bőröd ismét egészségesen ragyogó és üde lesz.


Alapos arctisztítás

Az gondos arctisztítás a bőrápolás alapja. Ha nem hanyagolod el ezt, máris egy lépéssel közelebb kerültél a tökéletes, szép bőrhöz. Mindig legyél nagyon alapos, időnként akár arcradírt is használhatsz az elhalt hámsejtek eltávolítására, de a REVEAL elektromos arctisztító mindkettőt tudja. A pórusok mélyére lerakódott szennyeződéseket is gond nélkül tisztítja, amit kézi arctisztításnál szinte lehetetlen elérni.

Nem lehet elégszer elmondani, de sose hagyd fenn éjszakára a nappali sminket, mert nagyon rosszat teszel vele a bőrödnek. Ha végképp nincs más megoldás, akkor készíts az éjjeli szekrényedre sminklemosó törlőkendőt és mielőtt még elaludnál sminklemosás nélkül, pár kendővel töröld át az arcot és szedj le annyi sminket, amennyit tudsz.

Masszírozva vidd fel az arckrémet

Arctisztítás után jöhet a krémezés, a bőrtípusodnak megfelelő termékekkel. Próbáltad már az arcbőrödbe masszírozva bevinni a krémeket? Ha eddig még nem tetted, akkor épp itt az ideje, hiszen a masszázs felpezsdíti a mikro keringést, segíti a hatóanyagok felszívódását és ezáltal a használt krémed még hatékonyabb lesz (amitől a bőröd pedig még szebb). Ha nem vagy oda a kézi masszírozgatásért, akár a REVEAL arctisztító masszírozó fejét is használhatod hozzá, csak ne használd tovább összesen két percnél, még a jóból is megárt a sok.

Kényeztesd a bőröd pakolásokkal

A szemhéjra tett uborkaszeleteken túl is vannak ám verziók az otthon elkészített arcpakolások terén, egyszerűen csak válaszd azt, amelyik a legjobban passzol a bőrödhöz, készítsd el és nézz meg egy részt a kedvenc sorozatodból. Ennyi „én idő” kell a testi és lelki feltöltődésedhez.

Ha nincs időd a pakolásokra, akkor a reggeli zöld vagy fekete tea tasakjait kellően lehűtve és kifacsarva tedd a szemhéjadra pár percre, utána töröld át vele az arcod. Hagyd, hogy a bőröd beszívja és csak sminkelés előtt töröld át vagy mosd meg az arcod. Hidd el a bőröd meg fogja hálálni az extra törődést.

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.