Navigation Menu

Mindennapos arctisztítás felsőfokon

Szeretnél egészségtől sugárzó, üde, hibátlan arcbőrt? Kezdjük az alapoknál: kulcsfontosságú az, hogy milyen alaposan tisztítod a bőröd, hiszen minden további lépés erre épül.


Napi kétszeri arcmosás ajánlott, hogy a bőröd a legjobb formában legyen. Lefekvés előtt egy kifejezetten alapos arctisztítás a szépségápolási rutin legalapvetőbb része. Gondolj csak bele, mennyi szennyeződés éri a nap folyamán a bőröd, szmog, smink, a kezünkről és a telefonról is rengeteg szennyeződés kerül rá. Pontosan ezért is olyan fontos alaposan lemosni ezt a bőrünkről alvás előtt, így éjszaka a bőröd hatékonyan tud regenerálódni. Ha ez a lépés kimarad, könnyen kialakulhatnak pattanások, túlérzékeny kipirosodott bőr és összességében a bőröd fakó, mivel nem tud regenerálódni megfelelően.

Érdemes ilyenkor bevetni a REVEAL elektromos arctisztító készüléket, hiszen ezzel akár tízszer hatékonyabb is lehetsz, mintha csak a kezeddel mosnál arcot. A lényeg, hogy sose maradjon el az elalvás előtti arcmosás, ezt a bőröd is meg fogja hálálni. Fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelő fejet válaszd a készülékhez!

Mindennapos tisztításhoz normál, kombinált és zsíros bőrhöz a normál tartozék fej, ha kicsit érzékeny is mellette a bőröd, akkor a luxe tartozék fej ajánlott. Mindennapos tisztításhoz érzékeny bőr esetén a szenzitív tartozék fej ajánlott.

A megfelelő tisztító fej megválasztásával még a legérzékenyebb bőrűek is gond nélkül használhatják mindennapos tisztításhoz a készüléket, hiszen ezek pontosan úgy lettek kifejlesztve, hogy csak a szennyeződéseket távolítsák el hatékonyan, nincs radírozó hatásuk, nem sértik fel a bőr felületét.

Két további fejjel is bővíthető a készlet, a hámlasztó tartozék fejet heti maximum 1 alkalommal használd, ez gyengéden eltávolítja az elhalt felhámot, míg a masszírozó tartozék fejjel revitalizálhatod a bőröd, de ezt is heti maximum 2 alkalommal használd.

Arctisztítás után vidd fel a bőrödnek megfelelő ápoló termékeket és ébredés után öblítsd le, vagy töröld át az arcod. Vedd komolyan az arclemosást, sose hagyd el a lefekvés előtti arcmosást és ezt a bőröd is meg fogja hálálni!

Eszti - BeautyCat blog

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.