Navigation Menu

Modern, letisztult konty lépésről-lépésre

Szeretnél egy eseményen különleges frizurával megjelenni, amit könnyedén el tudsz készíteni? Akkor ezt a modern kontyot neked találták ki! Kifinomult, visszafogott, elegáns és nőies, igazi Jolly Joker! Szerencsére az elkészítése sem bonyolult, most lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan fogj hozzá.


 A frizurához szükséged lesz hővédő termékre, pár hajtűre, az Air Plates hajvasalódra, ami alkalmas arra is, hogy begöndörítsd vele a frizurád. Első lépésként fújd be a hajad hővédővel, majd jöhet az alapos fésülködés. Ezzel a hővédőt mindenhol eloszlatod a hajadon fésülködés közben, és mire nekikezdesz a hullámok gyártásának, már formázásra kész a hajad.


Oszd fel szekciókra a hajad és kezdődhet a göndörítés. Szép, laza és természetes hullámokra lesz szükséged a frizurához. Csak fogj egy tincset a hajsimító felfüggesztett lapjai közé és lefelé húzva kezd el egy irányba forgatni a hajvasalót, így amikor elengeded a hajtincset, az egy csigába ugrik fel. Fújj rá egy leheletnyi hajlakkot, hagyd kihűlni, jöhet a következő tincs. Tincsenként haladj alulról felfelé, figyelj arra, hogy ne maradjon ki egyetlen terület sem.


Miután végeztél a göndörítéssel, a tarkódon hullámcsattal rögzítsd erősen a hajad mindkét oldalon. Ezután következik a trükk, a bal oldalon kezdve a hajad felcsavarva kezd el betömködni, mintha egy erre kialakított kis tasakba tennéd. Alulról a hajad megtámasztja a hajtömeget, ne aggódj, nem fog alul kicsusszanni. Folytasd ezt addig, amíg az összes tinccsel végzel, majd óvatosan rendezd el a kontyot, hogy ne legyenek esetlegesen kilógó hajszálak vagy tincsek.

A kontyodat és a kiálló hajszálakat rögzítheted és lesimíthatod egy leheletnyi hajlakkal, vagy akár hajfényspray segítségével extra ragyogóvá is varázsolhatod.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.