Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! #ALIZ #REMINGTONLÁNY

#REMINGTONLÁNY sorozatunkban inspiráló lányokat mutatunk be, akik hajápolási, hajformázási praktikáikat árulják el nekünk.

Ruff Aliz 22 éves, Hajóson él, idén végzett a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán. Tanulmányai ellenére a családi hagyományt szeretné továbbvinni, növényvédelemmel foglalkozna, apukájához hasonlóan növényorvosnak készül. Aliznak szőke, vékonyszálú a haja, amit hétköznapokon szívesen hord összefogva, de alkalmakkor hajsimítóval varázsol magának tükörsima frizurát. Aliz látszólag egyszerű frizurájának elkészítésekor is fontos odafigyelni az apró részletekre és a megfelelő ápolásra.


Ha rendszeresen hajsimítóval egyenesíted a hajad, ne feledkezz meg a hajad gondos ápolásáról sem! Hajvégápolót, hajpakolást akár minden hajmosás alkalmával is használhatsz. Aliznak a ricinusolaj és az argánolaj vált be igazán.  Hajegyenesítés előtt mindig használj hővédőt, így a hajadat nem viseli meg a formázás, sőt, tartósabban sima is marad egyenesítés után.


Első lépésként oszd vékony tincsekre a hajad, így biztosan nem marad ki egyetlen hajtincs sem és sokkal könnyebben átlátható, hogy melyik részeket vasaltad már ki. Ráadásul, ha vékony tincseket simítasz egyszerre, akkor a hő mindenhol éri a hajad, így egyetlen áthúzással tükörsima, és fényes lesz a frizurád. A fejtetődön hajcsipeszekkel válaszd le a hajad, majd mindig a legalsó részt kezdd el tincsenként kivasalni, egy-egy újabb réteget leengedve.


Az egyenesítést mindig a hajtövednél kezdd el, az Air Plates hajsimítót egyetlen mozdulattal húzd végig a hajadon, egészen a hajvégekig. Ha nem szeretnéd, hogy a hajad lelapuljon, akkor a fejtetőn lévő tincsek tövét felfele húzva kezdd egyenesíteni, ezzel elkerülheted a „lenyalt” hatást, megemeled, és nem simul majd szorosan a fejtetőre.


Itt jön a képbe egy kis rafinéria. A fejtetőn összefogott haj továbbra is elképesztően divatos, ám ezúttal a feltűzött konty helyett egy sima, egyszerű fonatot készíts. Ezzel vihetsz egy kis plusz csavart a frizurádba és szuper trendi leszel!


Ha Te is szívesen kipróbálnád hajformázó újdonságainkat, és stílusodat bemutatnád Instagram oldalunkon, jelentkezz LEGYÉL TE IS REMINGTON INSTAGRAM NAGYKÖVET! felhívásunkra!

Fotó: Rácmolnár Milán
www.milanracmolnar.hu

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.