Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! #AMANDA #REMINGTONLÁNY

#REMINGTONLÁNY sorozatunkban inspiráló lányokat mutatunk be, akik hajápolási, hajformázási praktikáikat árulják el nekünk.

Vörös Amanda 22 éves, Kalocsán él, a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának végzős hallgatója. Bár Amanda idejének nagy részét a tanulás tölti ki, fontos számára az ápolt megjelenés, különösen a hajára fordít nagy gondot. Ombre haját változatosan hordja, hajsimítóval egyenesíti, vagy laza loknikat formáz tincseibe. Nézd meg, milyen trükkökkel sikerül elérnie, hogy dús, vastag szálú hajában is megmaradjanak a gyönyörű hullámok!


Alaposan fésüld ki a hajad, majd használj rá hővédő terméket, amelyet oszlass el az egész hajadon és fésüld át újra, így biztosan jut belőle mindenhova és meg is szárad mire nekilátsz a göndörítésnek. Gyönyörű, laza loknikat legkönnyebben Air Plates hajsimítóval készíthetsz, ugyanis felfüggesztett lapjainak köszönhetően nagyon szorosan tartja a tincseket, így szuper egyszerű a formázás. Válassz le a frizurádból egy tincset, fogd közre a hajvasalóddal, fordíts rajta 180°-ot és lassan húzd végig a tincsen.


A képen látható trükktől hihetetlenül tartós marad a frizurád, még akkor is, ha a hajad hajlamos kirúgni a hullámokat. Amikor végighúztad a hajvasalót a tincsen és előugrik a hullám, csak tekerd fel egy csigában, tűzd a fejedhez és hagyd így kihűlni. Ismételd meg ezt az összes tincsnél.


Ilyenkor akár egy leheletnyi hajlakkot is fújhatsz a hajadra. Menj biztosra, miután végeztél az utolsó tincs hajjal is, a csigák kibontásának ott láss neki, ahol az elsőt feltekerted, így biztosan teljesen kihűlt már és a formáját tovább megtartja.


Nincs más hátra, mint az ujjaiddal óvatosan szétválasztani és átfésülni a csigákat, így azok jobban megtartják a formájukat, mégsem tapadnak össze. Csak rendezd el a hajad és máris kész a frizurád, ami bármilyen eseményen megállja a helyét!


Ha Te is szívesen kipróbálnád hajformázó újdonságainkat, és stílusodat bemutatnád Instagram oldalunkon, jelentkezz LEGYÉL TE IS REMINGTON INSTAGRAM NAGYKÖVET! felhívásunkra!

Fotó: Rácmolnár Milán
www.milanracmolnar.hu

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.