Navigation Menu

Nézd meg inspiráló lányok stílusát! #BIANKA #REMINGTONLÁNY

#REMINGTONLÁNY sorozatunkban inspiráló lányokat mutatunk be, akik hajápolási, hajformázási praktikáikat árulják el nekünk.

Pál Bianka, 24 éves modell, Budapesten él. Bianka munkájából adódóan is különösen nagy gondot fordít a külsejére, ápolt frizurájára. Vékonyszálú, hosszú, könnyen kezelhető haját általában kiengedve, egyenesen hordja, de különleges alkalmakkor gyönyörű loknikat kreál tincseibe, hogy egy kis glamourt adjon megjelenéséhez. Nézd meg, Bianka milyen trükkökkel érte el, hogy a hullámok tartósan megmaradjanak hosszú hajában.


Kezeld a frissen mosott hajad hővédő készítménnyel és oszlasd el alaposan mindenhol, ilyenkor utána érdemes átfésülni még egyszer a hajat. A frizurádnak extra tartást adhatsz úgy, hogy szárítás közben körkefét használsz, és tincsenként haladsz.


Válassz le egy vékony, de széles tincset és tekerd fel PROluxe kúpvasra. Minél keskenyebb a tincs, annál szorosabb lesz a hullám, minél nagyobb tincset akarsz egyszerre formázni, annál nagyobb hullámokat kapsz, viszont egy bizonyos vastagság után már nem éri megfelelő hőmennyiség a hajat és nem lesz tartós a frizurád. Erre mindenképp ügyelj!


A széles tincseket könnyedén tekerd fel úgy, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes hullámokat kapsz. Amikor leengedted a hajad a kúpvasról, gyorsan tekerd fel a tincset egy csigába és tűzd fel a fejedre. Ha nem engeded, hogy „kilógja magát”, akkor sokkal tovább fogja tartani a szép alakját.


Amikor kihűltek a csigák, óvatosan engedd ki őket, hajtsd le a fejed, és dobd előre a hajad, majd az ujjaid segítségével válaszd szét a fürtöket. Ha előtte egy kis waxot is teszel az ujjaidra, az tartósítja a frizurát. Dobd vissza a hajad, és rendezd el az ujjaiddal, majd az egész frizurát rögzítsd hajlakkal!


Ha Te is szívesen kipróbálnád hajformázó újdonságainkat, és stílusodat bemutatnád Instagram oldalunkon, jelentkezz LEGYÉL TE IS REMINGTON INSTAGRAM NAGYKÖVET! felhívásunkra!

Fotó: Rácmolnár Milán
www.milanracmolnar.hu

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.