Navigation Menu

Reggeli arcszépítő rituálé

Nyúzottnak tűnik a bőröd, kicsit kusza a szemöldököd és gyorsan, még indulás előtt szeretnéd összekapni magad? Így lesz ragyogó az arcbőröd és drámai, kifejező tekinteted pár lépésben!


Arctisztítás:
Kezdj egy alapos arctisztítással, ha elektromos arctisztítót használsz, a szennyeződések eltávolítása mellett az elhalt hámsejteket is leszedi, eközben egyáltalán nem dörzsöl és bántja a bőrt, nagyon kíméletes. A mélytisztító hatásnak köszönhetően a bőrápoló termékek, például a krémek és a szérumok jobban beszívódnak a bőrbe, hatásosabbak, a bőröd mikro-keringését is felpezsdíted vele, így egyből élettelibb, üdébb lesz az arcbőröd.

Sminkelés:
Sminkelésnél az alaposan megtisztított bőrön sokkal szebben mutat az alapozó. Ha eltávolítottad az elhalt hámsejteket a bőröd felülete érdes helyett ismét bársonyosan puha lesz, így az alapozó sem emeli ki az egyenetlenségeket és a száraz területeket.

Szempilla göndörítés:
A legjobb spirál hatását is fel lehet dobni, ha előtte göndöríted a szempilláidat. Közvetlen spirálozás előtt használj mechanikus vagy elektromos melegíthető szempilla göndörítőt, így sokkal nagyobb volument érsz el és lélegzetelállító pilláid lesznek. A szempillaspirált minden este mosd le elalvás előtt, a pilláidnak és a szemednek sem teszel jót vele, ha nem mosod le.

Szemöldökigazítás:
Utolsó simításként pedig igazítsd meg a szemöldököd, hiszen ez „adja a keretet” az arcodnak. Használhatsz hozzá szemöldökcsipeszt, vagy akár trimmelőt, szemöldökigazítót is, ha szükséges, akkor szemöldökceruzával rajzold meg az ívét, töltsd ki a hiányos részeket.


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.