Navigation Menu

Hajmentő termékek fesztiválozáshoz

Miket vigyél mindenképp magaddal? Ha fesztiválozni készülsz, akkor ezek ne maradjanak otthon a hajad érdekében!


Travel size hajformázók:
Profi frizurát készítettél még indulás előtt viszont a párától, víztől, vagy hajmosás után nagyon nehezen kezelhető a hajad? Egyszerűen dobj a csomagodba egy utazó méretű hajsimítót vagy a Silk Waving elliptikus hajsütővasat, mellyel különleges kialakításának köszönhetően pillanatok alatt meg tudod szelídíteni a tincseidet, és laza, könnyed hullámokat kreálhatsz.

Szárazsampon:
A fesztiválozás hajápolási szupersztár terméke! Könnyedén felfrissítheted vele a hajad, kitolhatod vele a hajmosást, nem kell a lelapuló hajjal megküzdened. Ne felejtsd otthon, ha több napra mész, akkor mindenképp ott van helye a táskádban.

Ápolás:
A fesztivál zuhanyzók nem arról híresek, hogy órákat lehetne benn pepecselni, ha hajat mosol, válassz inkább hajban maradó ápoló termékeket. Lehet ez spray vagy balzsam állagú, figyelj arra, hogy ne oszlass el túl sokat belőle a hajadon, nehogy elnehezítse azt.

Fényvédő:
Festett hajra egyszerűen kötelező, de mindenképp ajánlott legalább a fesztiválokon fényvédős hajápoló terméket használod. Elég csak belegondolni, akár egy, vagy több napra mész, a tűző nap és a káros napsugarak egészen estig érik a hajad. Nem csoda, ha fesztivál után brutálisan száraznak és megviseltnek érzed, ezzel megelőzheted a károsodást.

Kendők, hajdíszek:
Nem csak a virágos fejpánt körül forog a világ! Bátran használj hajékszereket, fejkendőket, a fejkendővel ráadásul még a hajadat is óvod a napsugárzástól!

Pasztell hajfesték/spray:
Itt több megoldás közül is választhatsz. A Te döntésed, hogy tartósan befesteted-e a fodrásszal, vagy drogériás hajfestéket szerzel be, esetleg a több hajmosás alkalmával kikopó hajszínezők közül válogatsz, vagy akár az egyszeri mosásig használható hajkréta/spray is megoldás lehet, hogy a hajad élénk, trendi színekben pompázzon.

Csillám (hajtőre):
Az új fesztivál trend már egy ideje felbukkant, de viszonylag kevesen vállalják be. Csillámos hajzselé, vagy csillámspray segítségével a fejtetőn lévő választékot alaposan végigfújják, így teszik látványossá a frizurát. Pasztell árnyalatú hajjal kombinálva még ütősebb az eredmény!

TIPP: Készítsd el a tökéletes fesztiválfrizurádat Remington Silk Waving elliptikus kúpvas segítségével, melyet most fantasztikus, 45% kedvezménnyel, csupán 5.990 Ft-ért vásárolhatsz meg. Ajánlatunk 2018. június 15-30-ig érvényes. Klikk ide a részletekért!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.