Navigation Menu

A 4 legjobb hidratáló nyári arcpakolás

A nyári extrém időjárás érezhetően megviseli a bőrünket, ilyenkor érdemes könnyed hidratáló pakolásokkal kényeztetni, hiszen ezek a bőr zsírosítása nélkül hidratálnak. Könnyedén elkészíthető a nyári gyümölcsökből is az arcpakolásod, pihenj benne 15-20 percet és kívül-belül megújulsz!


Málnás krémpakolás:

Hozzávalók: 1 marék málna (7-8 szem), két evőkanál tejszín, 1 teáskanál túró, 1 teáskanál méz

A málna amellett, hogy rendkívül finom, elképesztően gazdag C- és E-vitaminban, szuper bőrfeszesítő és hidratáló. A málnát tedd egy tálkába és törd össze egy villával. A tejszínt verd fel, majd lassan forgasd bele a túrót és a mézet, majd a pépes málnát is. Alaposan keverd össze a hozzávalókat, majd kend fel az előre megtisztított arcbőrre. 15 percig pihenj a pakolással az arcodon, majd mosd le.

Joghurtos sárgabarack pakolás:

Hozzávalók: 1 sárgabarack, 1 evőkanál méz, 1 evőkanál joghurt

Igazán ínycsiklandóan hangzik, de ha megállod, hogy nem eszed meg, akkor szuper arcpakolást készíthetsz belőle. Megújítja a bőröd, így az ismét feszes és sima lesz, a joghurt és a méz gondoskodik a hidratálásáról. A barackot mindenképp hámozd meg, az apró szőrei irritációt okozhatnak! A meghámozott barackot villával törd össze, keverd hozzá a joghurtot és a mézet, majd vidd fel a megtisztított arcbőrre. 10-15 perc után már le is moshatod.

Hidratáló uborkapakolás:

Hozzávalók: fél kígyóuborka, 3 evőkanál tejszín

Ha vízhiányos a bőröd, akkor az uborkás pakolást neked találták ki. Feltölti a bőröd elnehezítés nélkül, és a vízpótlás mellett ráadásul még megnyugtatja és regenerálja az igénybevett bőrt. Egyszerűen reszeld le a kígyóuborkát és keverd össze a tejszínnel. Ezt a masszát vidd fel a bőrödre 15 percre, majd öblítsd le.
Az uborka a szem alatti karikákkal is csodákat művel! 30 éves kor fölött minden nő hűtőjében legyen pár szelet uborka, jól behűtve. Amikor egy kis frissességre vágysz, tegyél pár szelettel a szemedre.

Banános krémpakolás:

Hozzávalók: 1 evőkanál túró, 1 evőkanál joghurt, 1 banán

A meghámozott banánt nyomkodd szét egy villával, keverd hozzá a túrót és a joghurtot, majd az egészet kend az előre megtisztított arcbőrre. 15 percig fagyd fenn és pihenj, majd alaposan öblítsd le. Ha kipirosodásra hajlamos a bőröd, akkor kamillateával öblítsd le, így extrán nyugtató hatása lesz.

Tippünk: Mielőtt arcpakolást használsz, alaposan tisztítsd meg az arcbőrödet REVEAL elektromos arctisztító készülékünkkel, mert a tiszta arcbőrbe könnyebben felszívódnak az értékes hatóanyagok, sokkal jobban fogod érezni az arcpakolások hatását.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.