Navigation Menu

Hajszínvédő pakolások barna hajra

Nem vagy elégedett a hajszíneddel? Pontosabban a hajszíned tetszik, de úgy érzed, hogy túlzottan fakó és még száraz is? Készítsd el a hajszínedhez való pakolást, ez felfrissíti és táplálja is a hajad, a végeredmény pedig fényes, puha fürtök!


Az UV védelem különösen fontos a hajad számára, főleg nyáron, a tűző napon. Hosszútávon a nap fakóvá teheti a hajszínedet, nem csak a festett, de természetes barna haj esetében is, bár az UV sugarak hamarabb szívják ki a mesterséges pigmenteket, mint a természeteset. Ezt fényvédős hajápoló termékekkel, vagy kendővel, kalappal tudod megakadályozni.

Gyors olajos pakolás:

Ha legnagyobb gondot a hajad szárazsága okozza, akkor a leglátványosabb javulást egy jó olajos hajpakolással tudod elérni. Kókusz-, jojoba-, ricinus- vagy extra szűz olívaolajat alaposan masszírozz be a fejbőrödbe és onnantól egészen a hajvégekig. Hagyd legalább egy órán át ezt a pakolást rajta és fóliázd le, így csöpögni sem fog. Öblítés után látni fogod, hogy az olajok csodát tesznek a fürtjeiddel.

Kávé:

Ragyogó barna hajra vágysz? Egy jó erős kávéval ráerősíthetsz a barna haj tündöklésére! 2dl feketekávét (ami már kihűlt), keverj össze két tojásfehérjével, mehet bele pár csepp olívaolaj is. Ezt a keveréket vidd fel a hajadra és legalább 20 percig hagyd hatni. A pakolás után a barna árnyalatok felerősödnek, a hajad pedig puha és csillogó lesz.

Henna:

Szeretnél új hajszínt, nagyobb változást, de félsz a hajfestékektől? Próbáld ki a hennát! Pontosabban hennával vöröses hajszínt tudsz elérni, így ha barnánál maradnál, akkor hennát kell indigóval keverned 50-50% arányban, ez a keverék barnára színezi a hajat.

Elszíneződés:

Világosbarna hajnál is előfordulhat zöldes elszíneződés a klóros, vagy réztartalmú víz miatt, ez nem csak szőke hajúaknak lehet ismerős. Az elszíneződés ellen savas öblítéssel tudsz tenni, egyszerűen hígíts fel egy kis citromlevet, és hajmosás után ezzel öblítsd le a hajad.


Tippünk: A hajszíned védelme érdekében a hajad szárításához, formázásához használj Remington Colour Protect hajszárítót és hajsimítót. A hajszárító a kerámia rácsán hajszínvédő mikro kondicionálókkal átitatott egyedi bevonattal rendelkezik. A hajsimító újgenerációs kerámia lapjai hajba behatoló mikro kondicionálókkal vannak átitatva, ezáltal megelőzve annak hajmosás vagy UV sugárzás hatására bekövetkező kifakulását. A Colour Ptotect termékcsalád használatával olyan egészséges megjelenésű, szuper fényes és sugárzóan szép marad a hajad, mint amilyen a befestése napján volt.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.