Navigation Menu

Hajszínvédő pakolások szőke hajra

Száraz, sprőd, szöszös és fakó a szőke hajad? Ezek a hajápoló pakolások és praktikák kimondottan szőke hajra valóak, visszaadják a haj ragyogását, puhaságát, próbáld ki őket!


Az UV védelemre különösen figyelj nyáron. Ha nincs rajtad kalap, sapka vagy kendő és a tőző napon vagy, akkor érdemes olyan hajban maradó terméket használni amely UV védelemmel ellátott, hiszen az erős napsütés és a szél is könnyedén kiszáríthatja a hajad, ettől fénytelen, szöszös és töredezetté válik.

Avokádós pakolás:

Az avokádó igazi megváltás a hajadnak. Gyorsítja a hajnövekedést, megelőzi a hajhullást, nem csak táplálja, hanem erősíti is a hajad. Hámozz meg két avokádót, pépesítsd alaposan, majd adj hozzá egy evőkanál olajat és így vidd fel a teljes hajhosszra. Csavard körbe a hajad fóliával és hagyd hatni akár 1-2 órán keresztül.

Mézes-olajos pakolás:

Keverj össze két evőkanál mézet, adj hozzá egy evőkanál olajat (lehet ez ricinus-, argán-, kókusz-, olíva- vagy akár jojoba olaj is) és adj hozzá egy kávéskanál őrölt fahéjat (finom szőkítő hatással bír). Oszlasd el a pakolást a hajadon, hagyd rajta legalább 30 percen át, majd alaposan öblítsd ki. A méz miatt kicsit nehezebb lesz kimosni a hajadból, de az ápoló hatása miatt hidd el, megéri.

Kamilla:

Nem hajpakolás, de szőke hajúaknak szuper hatékony! Szárított kamillát forrázz le vízzel, majd hagyd állni és kihűlni. Szűrd le és hajmosás után ezzel öblítsd át a hajad. Rendszeres használattal felfrissíthető a szőke szín, sőt, akár 1-2 árnyalatnyi világosodás is összejöhet, a haj roncsolása nélkül.

Világosítás:

Citrommal és egy kis olívaolajjal otthon is világosíthatsz a szőke árnyalaton. Csavard ki egy citrom levét és mindenképp adj hozzá olajat, a citrom önmagában szárítja a hajad. Keverd el a citrom levét és az olajat vízzel, figyelj arra, hogy kenhető elegyet kapj. Ezt vidd fel a hajadra, és ha kimész így a napra, akkor a napsugarak és a kence hatására világosodni fog a hajszíned. Többször meg kell ismételned a látványos hatás érdekében.

Tippünk: A hajszíned védelme érdekében a hajad szárításához, formázásához használj Remington Colour Protect hajszárítót és hajsimítót. A hajszárító a kerámia rácsán hajszínvédő mikro kondicionálókkal átitatott egyedi bevonattal rendelkezik. A hajsimító újgenerációs kerámia lapjai hajba behatoló mikro kondicionálókkal vannak átitatva, ezáltal megelőzve annak hajmosás vagy UV sugárzás hatására bekövetkező kifakulását. A Colour Ptotect termékcsalád használatával olyan egészséges megjelenésű, szuper fényes és sugárzóan szép marad a hajad, mint amilyen a befestése napján volt.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.