Navigation Menu

Hajszínvédő pakolások vörös hajra

Szöszös, fakó, sprőd és még az átlagosnál is nehezebben kezelhető a vörös hajad? Próbáld ki ezeket a vörös hajra való praktikákat, így a hajad puha, ragyogó és fényes lesz ismét.


Az UV védelemre vörös hajjal különösen figyelj. Te is észrevehetted, hogy a nap milyen gyorsan kifakítja a vörös hajszíned, ha nincs rajtad kalap, sapka vagy kendő és a tűző napon vagy egy ideig. Érdemes hajban maradó UV védős termékeket használni, vagy egyszerűen maradj a kalap, kendő kombinációnál.

Dinnyés pakolás:

Egyszerűen pépesítsd össze a sárgadinnyét (akár görögdinnyét is használhatsz), adj hozzá egy evőkanál natúr joghurtot, egy evőkanál olíva vagy ricinusolajat és egy evőkanál mézet. Dolgozd be a hajadba a pakolást, csavard be fóliába és hagyd hatni legalább egy órán keresztül. Alaposan öblítsd ki és szárítás után már érezni is fogod, hogy mennyivel puhább lett a hajad.

Hennapor:

Vörös hajra érdemes kipróbálni a hennás színezést. A hennának a színezésen kívül még hajdúsító és fényesítő hatása is van, ezért ennyire közkedvelt a vörös hajúak körében. A használata is egyszerű, forró vízzel keverd el a hennaport, várd meg, amíg kellően lehűl, majd dolgozd bele a száraz hajadba. 45 perc múlva alaposan öblítsd ki.

Eperpakolás:

Vörös hajra vörös pakolást! Egyszerűen csak pürésíts néhány darab epret és keverd össze annyi áfonyalével, vagy almalével, hogy kenhető állagú legyen. Oszlasd el a hajad teljes hosszán, hagyd hatni 20 percen keresztül, majd alaposan mosd ki a hajadból.

Olajos pakolás:

Hetente egyszer érdemes használnod tojásos-mézes pakolást, ezzel megőrzöd a hajad fényességét, megelőzöd a hajvégek töredezését és végeredményben finom puha hajad lesz. Egyszerűen verj fel egy tojást, majd keverd össze egy kanál mézzel és vidd fel a hajad teljes hosszára. Hajmosás előtt dolgozd bele alaposan a hajadba, hagyd hatni 15 percig, majd alaposan öblítsd ki és mosd meg a hajad.

Tippünk: A hajszíned védelme érdekében a hajad szárításához, formázásához használj Remington Colour Protect hajszárítót és hajsimítót. A hajszárító a kerámia rácsán hajszínvédő mikro kondicionálókkal átitatott egyedi bevonattal rendelkezik. A hajsimító újgenerációs kerámia lapjai hajba behatoló mikro kondicionálókkal vannak átitatva, ezáltal megelőzve annak hajmosás vagy UV sugárzás hatására bekövetkező kifakulását. A Colour Ptotect termékcsalád használatával olyan egészséges megjelenésű, szuper fényes és sugárzóan szép marad a hajad, mint amilyen a befestése napján volt.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.