Navigation Menu

Milyen a modern hipszter frizura és szakáll?

A hipszter frizurák reneszánszukat élik, és mi lehetne kellemesebb első ránézésre egy férfiban, mint a szépen formázott, igényesen beállított haj és szakáll. Könnyedén és gyorsan elkészíthető, lépésről- lépésre bemutatjuk, hogyan.


Haj

Első lépés:

Nedves hajon használj egy kis hajhabot, majd szárítsd meg a hajad a Remington Keratin Protect hajszárítóval, úgy hogy a szűkítő fej mindenképp legyen csatlakoztatva. Elég, ha az ujjaidat használod szárítás közben, emeld meg a hajtöveket, texturáld a tincseket.

Második lépés:
Amikor készre szárítottad a hajad, egy kis matt texturáló pasztát oszlass el az ujjaid segítségével a hajadon és állítsd be vele a kívánt formát.

Szakáll

Első lépés:

Először is trimmeld meg a szakállad és az összes kósza kiálló szőrszálat nyírd megfelelő hosszra (fésűvel átfésülve a szakállad). Vedd elő a Remington Endurance szakállvágót, majd a leghosszabb vágóhosszat használva haladj az orcák felől lefelé az állvonal irányába. A kulcs, hogy lassan, apró mozdulatokkal haladj, így precízebb lesz az eredmény is. A végén, ha rövidebbre vágnád, azt könnyen elérheted.

Második lépés:
Távolítsd el a vezetőfésűt és igazítsd meg a pajesz és a bajusz környékét, egy fésűvel tudod segíteni a kezedet, hogy még precízebben haladhass.

Harmadik lépés:
Szintén vezetőfésű nélkül, a nyakadnál, az Ádám-csutka környékén és az állvonal alatt is távolítsd el a kiálló, kósza szőrszálakat és igazítsd meg a területet a szakállad mellett. Ha egy fésűvel oldalra fésülöd a szakállad, sokkal könnyebben és precízebben tudsz ezeken a területeken dolgozni.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.