Navigation Menu

A legegyszerűbb hajgöndörítési megoldást keresed? Ezt el kell olvasnod!

Szeretnél végre jól kinéző, egységes laza hullámokat, de sosem sikerült eddig magadnak elkészíteni? Bízd a Keratin Protect Auto Curler automata hajgöndörítőre, kevesebb macera, profibb formázás!


Első lépés:

Alaposan fésüld ki a hajad, ne maradjanak benne gubancok. Ez azért fontos, hogy ne akadjon meg a gubancos haj a formázó készülékben, illetve az elkészült hullámok is sokkal szebben mutatnak az előtte kifésült hajban.


Második lépés:

Állítsd be a készüléken a hőfokot és a göndörítési időtartamot. Különböző fürtöket készíthetsz a különböző beállításokkal, de azt is vedd figyelembe, hogy a kiválasztott tincs mérete is befolyásolja az eredményt. Vékony tincsekből feszesebb, míg vastagabb tincsekből lazább fürtök lesznek.  A göndörítési irányt ne felejtsd el kiválasztani, a kapcsoló balra tolásával minden tincset bal irányban göndörít, jobbra tolásánál jobbra, középen hagyva pedig váltakozó irányban fog göndöríteni, ez adja a legtermészetesebb hatást.


Harmadik lépés:

Használat előtt érdemes hővédő terméket használni a hajadon és újra átfésülni vele. Oszd szekciókra a hajad és lentről felfelé kezd meg tincsenként a formázást. Válassz le egy vékony tincset, majd az automata göndörítőbe helyezd be a tincset. A göndörítő legyen közel a hajtövedhez, a tincset pedig csak „lógasd keresztül rajta”. A felső gomb segítségével a készülék automatikusan feltekeri a hajad végét a belsejébe és a korábban beállított ideig és hőmérsékleten fogja formázni.


Negyedik lépés:

A kiválasztott göndörítési idő végeztével három pittyegést fogsz hallani, ekkor kiveheted az elkészült hajtincset. Hagyd kihűlni a csigákat és ismételd meg annyi tincsen, amennyin csak szeretnéd. Utolsó simításként pedig egy leheletnyi hajlakkal fixáld az eredményt!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.