Navigation Menu

Inspirálódj a 80-as évek frizuradivatjából! Volumen minden mennyiségben!

Úgy tűnik a 80-as évek egyetlen szabályt követtek - minél nagyobb annál jobb. Legyen szó akár az oldal lófarokról, dús loknikról és feltűnő, masszív masnikról, vagy a nagy, kitömött, erőteljes blézerekről és a meghökkentően merész sminkről - be kell vallanunk, picit beleszerettünk a 80-as évekbe.


Ha volumendús frizurára vágysz, akkor ne is keress tovább, a 80-as években ez volt a frizurák alapja. Ettől garantáltan olyan hatalmasnak fog tűnni a hajzuhatagod, mint amilyen látványos lesz a végeredmény!

Első lépés:

A 80-as évekbeli loknik elkészítéséhez egyszerűen tekerd a hajadat tincsenként a Remington Keratin Protect kúpvasra. Tartsd rátekerve 8-12 másodpercig, majd engedd le a tincset és ezt ismételd meg az összes hajtincseddel.

Második lépés:

Hajtsd előre a hajad és a hajtövekhez permetezz hajtőemelő port, amit alaposan dolgozz el, rázd meg az ujjaiddal a hajtöveknél, hogy minél nagyobb volument érj el, mielőtt még hátradobod a hajad.

Harmadik lépés:

A volumen már megvan, jöhet egy kis tupírozás és a loknik szétválasztása! Az igazi 80-as évek trendjét idézve, dobd a hajad oldalra és rögzítsd erős hajlakkal, hogy kellően tartós legyen.


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.