Navigation Menu

Hány fokra állítsam a hajvasalót?


Ez a kérdés biztosan megfogalmazódott már benned is hajvasalásnál. Figyelembe kell venni a hajad adottságait, azt, hogy milyen állapotban van jelenleg a hajad és még több tényező is közrejátszik a tökéletes hőfok beállításánál. De pontosan mennyi az annyi? Olvasd el a cikkünket és kiderül!




Mi a baj a túl alacsony hőfokkal?

Nem egyszerű megtalálni a lehető legalacsonyabb hőfokot, hiszen, ha túl alacsony a hőfok, akkor nem lesz tartós az eredmény, esetleg még kiegyenesíteni sem sikerül a hajat, amellett, hogy mégis kitetted hőhatásnak. Ezért nem is igazán találsz 150 ° C alatti beállítást hajvasalókon, hiszen ez nem elegendő a formázáshoz.

A legmagasabb hőfokon lesz a legjobb az eredmény?

Ez egyáltalán nem igaz. Nem kell automatikusan a legmagasabb hőfokon használnod a hajegyenesítőt, mert egy sérülékeny, vékonyszálú hajnak nincs szüksége ekkora hőhatásra a formázhatósághoz, a fölöslegesen magas hőmérséklettel pedig csak károsítani fogja a hajad, ahelyett, hogy tartósabb vagy szebb eredményt adna.

Akkor hány fokon használjam a hajvasalóm?

Mindenkinek más és más típusú haja van, így más és más kezelés, ápolás, formázási hőmérséklet beállítás illik hozzá. Nagy általánosságban elmondható, hogy 160-180°C közötti hőmérséklet beállítás a vékonyszálú, károsodott, vagy szőkített hajhoz ajánlott, a 180-200°C közötti hőmérséklet a normál, egészséges hajhoz ajánlott, a 200-230°C közötti hőmérséklet beállítás pedig csak a vastag, nagyon nehezen kezelhető, hullámos/göndör haj esetén ajánlott.

Nem vagy biztos, hogy a hajadhoz melyik a legjobb hőfokbeállítás?

Akkor válassz egy igazán profi hajsimítót. A Remington Keratin Protect Intelligens hajsimítója hővédő szenzorokkal rendelkezik, melyek folyamatosan érzékelik a haj adott nedvességszintjét, és a hőmérsékletet automatikusan formázáshoz optimálisra állítják. Így neked nem kell kitalálnod, hogy vajon milyen hőfok a legjobb a hajadnak, mindezt egy intelligens érzékelő állítja be pontosan, ezáltal kevesebb károsodást okoz, kíméletesebb a hajszálakhoz, de tökéletes formázást nyújt.

Így, ha változik a hajad színe, egészségi állapota, vagy akár tincsenként eltérő a hajad minősége, akkor is mindig a legmegfelelőbb hőmérsékleten egyenesíti a hajad, és az eredmény nem csak a tartós simaság, hanem egészségtől ragyogó, fényes haj lesz.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.