Navigation Menu

Hogyan készíts igazán nagy volumenű frizurát? Megmutatjuk!

Többször megpróbáltad, de egyszerűen túl nehéz egyszerre használni a körkefét és a hajszárítót? Pedig ezzel a technikával szöszösödés mentesen, szalon minőségben be tudod szárítani a hajad magadnak, otthon. Erre megoldás a Keratin Protect automata forgófejes meleglevegős hajformázó.


Első lépés:

A hajad szárítsd meg félig szárazra a fejek rácsatlakoztatása nélkül. Maradjon még egy kicsit nyirkos, hogy szárítás közben tartósan formázható legyen, viszont törölközőszáraznál szárazabb. Ilyenkor permetezhetsz rá hővédőt is.


Második lépés:

Alaposan fésüld át a hajad, majd csatlakoztasd a forgófejet a készülékhez. Válaszd ki, hogy a 40 vagy 50 mm átmérőjű kefét szeretnéd használni. A nagyobb átmérőjű kefével extra volument adhatsz a hajadnak, középhosszú és hosszú hajhoz ajánlott, a kisebb átmérőjűvel pedig a hajtöveknek adhatsz tartást, laza fürtöket készíthetsz és a rövidebb, vékonyabb szálú hajhoz is ez a fej illik.


Harmadik lépés:
Kezd a szárítást a hajtöveknél, ilyenkor, ha a készüléket megemeled és a hajadat megemelve tekered fel rá a forgással, azzal automatikusan megemeli a hajtöveket is és dúsabb lesz a frizurád. Hagyd feltekerve száradni a tincsed pár másodpercig, majd az ellenkező irányba tekeréssel elengedheted a hajtincset. Ilyenkor ajánlott még egyszer átmenni a haj közepétől a hajvégekig, akár folyamatosan használva a forgó funkciót. Ilyenkor a kifelé/befelé kunkorodó hajvégeket is el tudod készíteni.


Negyedik lépés:

Ismételd meg a fenti lépést a hajad további részén. Érdemes még a formázás előtt szekciókra osztani a hajad és úgy formázni, így biztosan egyetlen tincs sem fog kimaradni a formázásból.


Ötödik lépés:
Ha szeretnél extra dús frizurát, akkor a hajtőemelő tartozékot csatlakoztasd.
Egyszerűen lágyan nyomd a hajtőemelőt a hajtöveidhez és tartsd ott a készüléket, maximum 10 másodpercig. Ismételd meg addig, amíg az eredménnyel elégedett nem vagy.


Hatodik lépés:
A frizura véglegesítéséhez használd a hideg levegő fújás opciót, ezzel sokkal tartósabbá teszed a frizurád. Permetezz rá egy kevés hajlakkot és már készen is vagy.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.