Navigation Menu

DURABLADE arcszőrzet formázó – és nincs szükséged többé vágókés cserére

Külsőre hasonlít egy eldobható borotvára, de ennél mégis sokkal több. A Remington DURABLADE-t nem hiába választják a legtöbben, hiszen nagy tudású, profi arcszőrzet formázóról van szó.


Ne tévesszen meg a kinézet, a DURABLADE arcszőrzet formázó olyan vágókéssel van felszerelve, melyet hosszútávra terveztek, nincs szükség cserére. A használata pont olyan egyszerű, mint egy eldobható borotva esetében, precíz, jól látható a terület, amit formázni szeretnél, könnyen irányítható, az éleket is pontosan tudod vele meghúzni.

Mire tudod használni?

A DURABLADE 3az1-ben használható borotválásra, vágásra és formázásra is. A borotválásnál a kialakításnak köszönhetően a bőrhöz közel vágja le a szakállat, így az eredmény szuper sima. Trimmeléshez különböző toldatokat tudsz használni, ezek 1,2,4 és 6 mm hosszúságban érhetőek el, így ha szereted a borostádat meghagyni, vagy csak igazítanál rajta ezzel az is gyerekjáték lesz.

A szakállat formázni kell, sajnos nem nő magától tökéletes formájúra. Mindenképp érdemes kialakítani egy rutint, amihez tartod magad, így a szakállad is mindig jól fog kinézni. Heti egyszer szánd rá az időt és nyírd rövidebbre, igazítsd, formázd, ahol kell. Formázásnál különösen jól jön a DURABLADE vágófej kialakítása, hiszen tökéletesen látható a terület amit formázni, igazítani szeretnél, nem takar el semmit a vágófej. Pontos élek, szép ívek.. már nem találomra születnek, a kezedben van hozzá a kontroll.


És hogy mennyire erős a kicsike? Ez a 3az1-ben termék képes bármilyen hosszúságú szőr levágására, ami azt jelenti, hogy akár a teljesen megnőtt szakáll tökéletes leborotválása is egyetlen gyors lépésben elvégezhető.
Teljesen vízálló és csúszásgátló markolattal rendelkezik, így akár a zuhany alatt is tudod használni.

Keresd a Remington DURABLADE arcszőrzet formázó készletet most fantasztikus bevezető áron a Media Markt üzleteiben és online!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.