Navigation Menu

Elbűvölő szilveszteri frizura

Mutatunk 3 módot is ennek a szép, lágy esésű játékos szilveszteri frizurának az elkészítéséhez, Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd, ami a legjobban kézre esik és tündökölve lépj át az új évbe!


Mindhárom esetben fontos, hogy előkészítsd a hajad a formázásra. Először is alaposan szárítsd meg, nyirkos hajat sose formázz, majd jól fésüld ki, és használj rá hővédő terméket, amelyet oszlass el az egész hajadon és fésüld át így újra.

Elkészítés kúpvassal

Oszd 3-4 szekcióra a hajad, válassz le egy keskeny tincset és tekerd fel Keratin Protect kúpvasra. Laposan tekerd fel a tincseket, hogy jól szétterüljenek a kúpvason, így szép egyenletes hullámokat kapsz. Minél keskenyebb a tincs annál szorosabb lesz a hullám, és minél nagyobb tincset akarsz egyszerre formázni, annál nagyobb, lazább hullámokat kapsz. Kb. 8 másodpercig hagyd a tincset a formázón, majd engedd le.

Amikor leengeded a hajad a kúpvasról, tűzd fel hullámcsattal, amíg kihűl, így sokkal tovább fogja tartani a hullámot. Ha végeztél a formázással, az ujjaiddal fuss át a hullámokon és válaszd szét őket.

Elkészítés hajsimítóval

A gyönyörű, laza loknikat a legkönnyebben Keratin Protect Intelligens hajvasalóval készítheted el. Válassz le a frizurádból egy tincset, fogd közre a hajvasalóddal, fordíts rajta 180°-ot és lassan húzd végig a tincsen. Amikor végighúztad a hajvasalót a tincsen és előugrik a hullám, egy ideig még tartsd a kezedben a tincset, emeld meg és hagyd, hogy így hűljön ki, sokkal tovább fogja tartani a hullámot.

Amikor az összes tinccsel végeztél, az ujjaiddal óvatosan válaszd szét és fésüld át a csigákat, így azok jobban megtartják a formájukat, mégsem tapadnak össze. Hajlakkal fixáld a végeredményt.

Elkészítés automata göndörítővel

Válassz le egy vékony hajtincset, a Keratin Protect Auto Curler automata hajgöndörítő legyen közel a hajtövedhez, a tincset pedig csak lógasd keresztül rajta. A készülék automatikusan feltekeri a hajtincset és a beállított ideig/hőmérsékleten fogja formázni. Tincsenként haladva változtasd meg a göndörítés irányát (erre is van beállítás), azzal éred el a legtermészetesebb hatást.

A göndörítési idő végeztével három pittyogást fogsz hallani, ezután kiveheted az elkészült hajtincset. A kezeddel pár másodpercre emeld meg és hagyd kihűlni a csigákat, ettől tovább megmaradnak a hajadban a gödör fürtök. Fésüld át az ujjaiddal a csigákat, majd fixálásként fújj rá egy leheletnyi hajlakkot.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.