Navigation Menu

Lófarok kicsit másképp

Imádod a hatalmas volumenű frizurákat, de kifogytál az ötletekből? Most a szuperdús lófarok nagyon divatos ennek a csavarnak köszönhetően. Készítsd el Te is, és vigyél egy kis változatosságot a frizurádba!


Ha lelapulós a hajad, akkor hajszárításnál mindenképp érdemes körkefét is használnod, hiszen ezzel tartást tudsz adni a hajtöveknek. Az arcodhoz közel eső tincseket fésüld át Keratin Protect hajsimító kefével, hogy tükörsima és fényesen ragyogó legyen. A frizura „lelkét” a tupír adja. Egy tupírfésű segítségével válassz le egy kisebb hajtincset és húzd hátra, felfelé. Tartsd szorosan a hajtincset tupírozás közben, így sokkal dúsabb lesz az eredmény. A hajad közepétől lefelé fésülgesd a hajad a hajtő felé, így a hajszálaidat a fejbőrödhöz tolod, ez adja a frizura dússágát. Folytasd ezt a mozdulatsort mindaddig, míg a kívánt volument el nem éred.

Miután végeztél az első tinccsel jöhet a munka oroszlán része! Folytasd a tincsek tupírozását az egész hajadon, figyelj arra, hogy ne hagyj ki területeket és tincseket, mindenhol legyen nagyon erősen feltupírozott, dús hatású a hajad. Miután elkészültél a tupírozással, a hajad felső vékony rétegét óvatosan fésüld át fésűvel vagy hajkefével, vigyázva arra, hogy alatta a tupírt ne bontsd ki. Ettől a frizurád szép, rendezett és mégis szuperdús lesz.

Hátul a tarkódnál lazán fogd össze lófarokba hajadat egy hajgumival, rendezd el a felső tincseket, hogy ne látszódjon ki a tupírozott rész és már készen is vagy.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.