Navigation Menu

5 tipp szakállnövesztéshez

Minden férfi életében legalább egyszer szeretné kipróbálni, milyen is az, ha szakálla van. Te is szeretnéd, ha a nők igazi férfiként tekintenének rád, vagy egyszerűen csak felhívnád magadra a figyelmet az arcszőrzeted miatt? Íme 5 tipp, amivel biztosan gyorsabban fog nőni a szakállad, miközben igényes és ápolt hatást kelt.


Türelem:
A kezdeti időszak egy igazi türelemjáték. 4-6 héten keresztül egyszerűen hagyd nőni a szakállad. Tudjuk, közben lesznek pillanatok, amikor megbánod a döntést és feladnád, de a végére hidd el, megéri. Csak türelem és kitartás.

Táplálás:
A megfelelő étkezés is nagyban hozzájárul az egészséges szakállnövekedéshez. Próbálj meg proteinben gazdag étrendet választani, amiben az esszenciális olajok aránya is jó, így kitűnő formában lesz a szakállad (is).

Testmozgás:
Ha már az egészségnél tartunk akkor a rendszeres testmozgás sem elhanyagolható. Na de hogy jön ez a szakállnövesztéshez? Bizony a szakállad gyors növekedéséhez is hozzájárul. Vegyítsd a cardio és erőnléti edzéseket, plusz gondolj bele, amikor kimész futni, az emberek megcsodálhatják a szélben lobogó szakállad. Mindenki nyer.

Bőrápolás:
Ne felejtsd el, a szakáll alatt is van bőr, ami odafigyelést és ápolást igényel. Arctisztításnál figyelj oda és mosd meg alaposan a szakállad alatt is a bőrt, illetve hidratálásnál is dolgozd bele a krémet a bőrödbe. A szakálladnak sem fog megártani, ne aggódj.

Trimmelés:
Ha már úgy érzed eleget nőtt a szakállad jöhet egy kis igazítás. Inspirálódj, döntsd el, milyen fazont szeretnél, és aszerint igazítsd a szakállad. A szakáll formájának kiválasztásánál vedd figyelembe, hogy milyen arcformához melyik szakáll illik a legjobb eredmény érdekében.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.