Navigation Menu

Legyen különleges a Valentin-napod!


Van, aki szereti a Valentin-napot, van, aki nem, viszont egy dolog biztos: egy pár számára fontosak a kettesben eltöltött napok vagy esték, szóval itt az idő, dobd be magad az idei Valentin-napon. Segítünk romantikus programokat, helyszíneket találni és a készülődésben is számíthatsz Ránk!


Ha úgy érzed, hogy régen mozdultatok ki, akkor épp itt az ideje egy romantikus Valentin-napi programnak. Különleges randi ötlet például ellátogatni egy csillagvizsgálóba, hiszen kevés romantikusabb program van, mint amikor a csillagos égboltot fürkészed a szerelmeddel. Választhatjátok, hogy andalogtok a Citadellán, a város felett, egészen elképesztő a panoráma. Ha inkább egy romantikus környezetben töltenétek az időt, akkor mindenképp csodáljátok meg a város fényeit és a kilátást a gyönyörű a Halászbástyánál. Egy gyertyafényes vacsora a kedvenc éttermetekben vagy akár otthon közösen is főzhettek valami finomat, nyugodt, hangulatos körülmények között. A lényeg, hogy lassítsatok le és szakadjatok ki a mindennapi rohanásból, töltsetek el egy kis időt igazán egymásra figyelve.

Miután sikerült kitalálni a programot, gondold végig az előkészületeket. Ha kell jegyet venni, akkor rendeld meg, foglald le az asztalt, gondold végig, hogy milyen ruhában szeretnél menni (figyelj az időjárásra és a választott helyszínre is), mi a bombabiztos frizuratippel szeretnénk kedveskedni. A romantikus, lágy hullámokkal sosem lőhetsz mellé. Egyszerűen a megszárított hajon Keratin Protect kúpvassal vagy akár a Keratin Protect Intelligens hajvasalóval is csodás hullámokat tudsz készíteni, válaszd szét a tincseket az ujjaiddal, egy kis hajlakk és egész nap tartani fog a romantikus és elbűvölő frizurád.

Ne aggódj, ha egyedül vagy sem kell lemondanod egy kellemes Valentin-napról. Miért nem tartasz egy jó kis wellness napot vagy estét? Jöhet ilyenkor minden, amihez kedved és időd van, egy kényeztető forró habfürdő, pezsdítő bőrradírozás, haj és arcpakolás. A lényeg, hogy az egész rólad és a kikapcsolódásról szóljon. Meglátod, kívül-belül feltölt ez az „én idő”, amit teljes egészében magadra szánsz, a szervezeted pedig minden esetben meghálálja!

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.