Navigation Menu

Esküvői inspirációk: Anna & Tana


Üdvözöllek benneteket, ez az első írásom a RemingtonGetReady blogon, mint “vendég blogger”, vagy inkább egykori Remington Nagykövet. Torkos Rita vagyok, tánctanár, sminkes és virágkötő. Igen, 3 az egyben, egészen pontosan esküvőkre specializálódva. Ezzel a cikkel indítok egy rovatot, amiben néhány esküvő előkészületeibe engedek betekintést. Fogadjátok szeretettel Anna & Tana nagy napját.


Fotó: Séllei Zsanett

6:00. Csörög az ébresztő, irány a menyasszonyhoz! Előző nap már elkészültem a virágokkal, így arra már nem volt gondom, csak a menyasszonyi csokrot és a vőlegény kitűzőt vittem VIP felvezetéssel. 


Fotó : Nagy Mihály

Első feladatom volt, hogy Anna haját besüssem. A Remington Keratin Protect Intelligens hajvasalóját használtam, mert lazább hullámok elérése volt a cél. Minden egyes tincs elkészülte után hajlakkal rögzítettem, hogy tovább tartson.




Fotók: Nagy Mihály 

Anna szereti a fonatokat, ezért az esküvő napjára is fonott frizurát képzelt el. Féloldalasan elválasztottam a haját, majd 3D technikával az elválasztás vonalától a halántékát követve egészen a tarkójáig fontam úgy, hogy a füle alatt egy átlós copfot tudjak kötni. A fonatot erősen tartottam, szorosan és stabilan állt, ezért picit lazítottam rajta, és a széleken kihúzgáltam néhány hajszálat. A lófarkat újra besütöttem, majd lakkoztam. Nem kellett sok hajtűt használnom, mivel a hullámok és Anna erős hajszálai úgy fonódtak egymásba, hogy fix maradt a frizura.



Fotók: Nagy Mihály

Közben megérkeztek a koszorúslányok, így tartottunk egy rövid pezsgő szünetet, majd elkezdtem Anna sminkjét.


Fotó: Séllei Zsanett

A ruha stílusából adódóan egy elegáns és visszafogott sminket képzeltem el, ahol az arany szín dominál. A gyönyörű őzike szemeket mindenképp hangsúlyozni szerettem volna, ezért egy vékony tusvonalat húztam a szempillatövek mentén. 
Egy leheletnyi halvány barack pirosító került az orcákra, arany árnyalatú high lighterrel párosítva. A száját egy halvány cseresznyés kontúrral körvonalaztam, majd a barackos-cseresznyés színeket ötvözve kevertem ki a kívánt színt és vittem fel az ajkakra.

A menyasszony elkészült, öltözés, első találkozás a vőlegénnyel, és irány a templom!






Fotók: Séllei Zsanett

Köszönöm, hogy végigolvastad, hamarosan érkezem a következő előkészülettel.


Haj, smink: Torkos Rita & Remington
Fotók: Séllei Zsanett & Nagy Mihály

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.