Navigation Menu

Esküvői inspirációk: Beáta & Péter


Az esküvői rovat második állomása következik, elviszlek Benneteket egészen Badacsonyig. Ez egy tematikus kreatív fotózás volt, amit TAJGA névre keresztelt a Völgy Event and Design esküvőszervező párosa.


2017-ben teret kapott egy úgynevezett nomád, természetközeli stílus, ami a várakozások szerint idén fog igazán csak kibontakozni. Épp, ahogyan a virágokkal, a sminkkel, a ruhával, úgy a hajjal szemben is a legfőbb elvárás ennél a trendnél a természetesség és vadság ötvözete.



Beáta különleges frizurájának elkészítéséhez Remington PROLuxe 32mm-es hajsütővasat használt a fodrász, majd a loknikat kifésülte, hajlakkal rögzítette, és két oldalt egy-egy tincset megcsavarva megtűzte a tarkónál. Halszálka fonással az egyik oldalra egy copfot készített, és a lógva maradt tincsekből néhányat újra feltekert a sütővasra, majd összerázta a többivel, és fixálta. A szabadon szálló kusza hajszálakat egy kevés hajolajjal simította a fonathoz.



A virágokat úgy válogattam össze, hogy az ősz színei köszönjenek vissza a kompozíciókban. Belecsempésztem a megszokott rozsdás bordós színek mellé egy kis kéket is, hiszen tudjátok, mindig kell valami kék… :-) A pampafű és a nádbuga pedig nagy kedvencem, így örültem, hogy szabad kezet kapva felhasználhattam ezeket is az esküvői dekorációban.



Úgy gondolom, ez a stílus azért is fog nagy népszerűségnek örvendeni, mert a természetesség mellett, a kényelmet és a fesztelenséget is előtérbe helyezi. A trendhez igazodó, könnyű selyem és finom tüll ruhákat élmény viselni. Számomra pedig mindig különleges kihívás és öröm, olyan sminket vagy virágcsokrot készíteni, ami újszerű, merész és különleges. Ilyen volt nekem ez a megtisztelő felkérés is, amikor bátran olyan virágokat és színeket használhattam, melyeket a legnépszerűbb esküvői trendeknél nem feltétlen párosíthatnék. Legyetek Ti is bátrak, legtöbbször elég egy lábbal is a földön állni, vagy a homokban... :-) 






Szervezés, koncepció és dekoráció: Völgy Event and Design
Fotók: Farkas Ágnes
Virágok: Torkos Rita
Haj: Szántai Mónika & Remington
Smink: Puffni Studio
Torta és desszertek: Édességlabor
Menyasszonyi ruha: Sármán Nóra
Öltöny: Digel Store Budapest
Ékszerek: Dorivisy
Kerámiák: Ruzicska Tünde
Borok: Laposbirtok
Szőnyegek: Klim a Nomád szőnyeg
Gravírozott bika koponya: Bertalan Tamás
Menyasszony és vőlegény: Székely Beáta, Szabó Péter
Kalligráfiák: The Fanatic Caligrapher




0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.