Navigation Menu

Fésű, kefe vagy ujjak?


Bárhogy is hord a hajad, sokat elárul rólad. Mivel az emberek a hajad alapján fognak megítélni, ügyelj rá, hogy olyan frizurád legye, ami tükrözi a stílusodat és a személyiségedet.




Akkor tehát melyik a legjobb eszköz, amivel a hajadat a kívánt, különleges formára igazíthatod?

Fésű
Ha el szeretnéd választani a hajad, jól jön egy csinos fésű. Olcsó, műanyag modelleket szinte bárhol kapni, de sokkal jobb teljesítményt fognak nyújtani az anyaghibáktól mentes, kézzel készített fésűk, amelyeket sima felületű anyagokból munkálnak meg, így nem kapják be, nem károsítják a hajad. A különböző hajtípusokra is más-más fésű kapható. Ha egyenes, rövid a hajad, olyan fésűt használj, aminek nyele és rövidebb fogazata van. Hullámos, vastagabb hajra a ritkább fogazatú fésű a legjobb, hogy megtartsd a hajad természetes mintázatát.

Kefe
Csak akkor használj kefét, ha durvább, vastag szálú a hajad. A sörték általában túl kemények a normál hajtípushoz, és a kefe csak kitépi a hajszálakat, megerőlteti a fejbőrt.

Ujjak
A lezserebb fazonokhoz a legjobb módszer, ha egyszerűen csak az ujjaidat használod. Ezzel veszed a legkevésbé igénybe a hajadat, és kiválóan alkalmas a lazább, mégis összeszedett frizura kialakítására.
Próbáld meg a hajadat még nedves állapotban beállítani, és így a kívánt irányba, az elképzelt stílusban tudod formázni. Ha a hajad túl száraz ahhoz, hogy a helyén maradjon, próbálkozz hajkondicionálóval a sampon után, vagy használj hajra vihető hajformázó terméket a szükséges forma eléréséhez.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.