Navigation Menu

Esküvői inspirációk: Petra & Zoli


Esküvői inspirációk rovatom harmadik párosa Petra és Zoli, és persze 2 “kis” kutyájuk Segundo és Kyra. Vagányság a köbön! Beavatlak Benneteket a részletekbe, de a képek önmagukban is mindent elmondanak.




Petra lángvörös, épp, hogy vállig érő haját Remington Silk Kúpvassal sütötte saját magának. Szuper egy szerkezet, kézre esik, és hőálló kesztyű segítségével pillanatok alatt varázsolhatunk hullámos loknikat hajunkba. Nem szükséges eltűzni a haj nagy részét, csak kiválasztani egy tincset, és feltekerni a vasra, majd szépen lecsúsztatni a csőről, és már kész is.




Ennek a vad frizurának a lényege az, hogy kevésbé legyen szabályos és tökéletes, ezért hajlakkozás előtt az ujjaival összeborzolta a tincseket, hogy még több külön álló hullám keletkezzen.




Mind virágban, mind sminkben törekedtem arra, hogy a “colorblock” szó mindenkinek eszébe jusson a képeket látva. Használtam vöröset, kéket, pirosat, aranyat… a naplemente varázslatos színeit, hogy tökéletes harmónia alakulhasson ki.  Petra természetességéhez és életvidám stílusához pedig tökéletesen igazodott a kifundált koncepció, így mindvégig felszabadult volt és csak úgy tündökölt. 


A fotózás nem az esküvő napján volt, így nem volt kérdés, hogy a 2 kutya is helyet kapjon a kamera előtt. Szerintem szuper képek lettek, jól fog mutatni a családi albumban. :-)


Fotók: Fénypont Stúdió
Smink: Torkos Rita
Haj: Remington
Menyasszonyi ruha: Myrdin



0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.