Navigation Menu

Esküvői inspirációk: Eszti & Gyuri


Esküvői sorozatom utolsó részében egy nagyon bájos esküvőről mutatok néhány kulisszatitkot. Eszti és Gyuri szeptember elején mondták ki a boldogító igent, egy romantikus helyszínen, távol a város zajától, a Potyka tónál.


Eszti a koszorúslány barátnői és Édesanyja körében készülődött. A lányok pezsgő kísérővel sürögtek, forogtak, sminkeltek, frizurát tökéletesítettek és csacsogtak annak rendje és módja szerint.


A menyasszony hosszú haja Remington Pro Sleek&Curl hajvasalóval lett besütve, apró tincsenként, majd még a haj forró állapotában fixálóval rögzítve is lett, hogy az esőbe hajló párás időjárás ne fogjon ki rajta. A hullámos hajzuhatag egy része fel lett tűzve, és egy virágos hajtű díszítette.



Az esküvő színkódja a bordó volt egy csipetnyi pinkkel párosítva. Ez a különleges, merész színvilág engem már a készülődés során teljesen magával ragadott. A smink és a haj, meg persze pár korty pezsgő után felkerült az elragadó fehér ruha, és kisvártatva megszólaltak a harangok is. Az egyházi szertartás egy mesebeli kis erdei tisztáson álló, aprócska kápolna előtt a szabad ég alatt került megtartásra. Az "Igen"-ek után a család és barátok alkotta szűk folyosón rózsaszirmok zápora alatt vonult ki az ifjú férj és feleség. Nem sokkal később, már más fajta zápor is frissítette a násznépet de ez senki jókedvét nem szeghette, az álomesküvő nem ért véget hajnalig.:-)


A virágokról Esztinek határozott elképzelése volt, így Peonia, Dália, Eucalyptus és apró bogyós virágok alkották a díszletet, természetesen a bordó és pink színeket előtérbe helyezve.





Eszti haja a nap folyamán igazán nagy igénybe vételnek volt kitéve, hiszen a reggeli készülődés után jött a páros fotózása, majd az esküvő, és a hajnalig tartó tánc, néha egy kis zuhéval feldobva. Az utóbbi nem volt a napirendben, de Eszti frizurája mégis mindvégig gyönyörű maradt. :-) Gratulációk és vacsora után lépett először parkettre az ifjú pár, amire több héten keresztül együtt készültünk. Néhány emelést is belecsempésztünk a kűrbe, amit csak a menyasszonyi ruha engedett. Mindent egybevéve, úgy gondolom, sokunk álom esküvőjét élte meg az ifjú pár!

Köszönöm, hogy velem tartottatok, és követtétek ezt a pár beszámolót!



Fotók: Simon Péter
Virág, tánc: Torkos Rita
Ruha: Daalarna, Benes Anita
Haj, smink: Hair by Athina & Remington


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.