Navigation Menu

Hogyan javítsd ki a foltos szakállt?


Ezzel a problémával nem vagy egyedül. Sok férfi küzd azért, hogy makulátlan, teljes szakállt növesszen.  A foltosság okozhat kellemetlenséget, de harcolhatsz is ellene.



Csak azt ígérd meg nekünk, hogy nem fordulsz a szakállbeültetéshez (ez csalás lenne) vagy szakállnövesztő étrend kiegészítőkhöz (valószínűleg nem működnek). Saját, nagyszerű szakállad megnövesztésének ereje Benned rejlik. Nézz hát szembe a foltjaiddal, és próbáld meg ezeket a stratégiákat.

Hagyd nőni

Ezt a tanácsot gyakran elmondjuk, és ebben a témában is megfontolandó. Talán soha nem hagytad igazán, hogy a szakállad teljesen kibontakozzon. Milyen kár! Próbálj meg egy hónapig vagy még tovább nem borotválkozni, és nézd meg, mivel is van dolgod. Viszketni fog, nehéz lesz, és időnként kétségeid is lesznek. De ha a kitartásod jutalma a sűrű, tömött szakáll, akkor szerintünk megérte az erőfeszítést.

Válaszd a rövidet

Ha egy jó hónap után még mindig foltos, talán érdemes változtatnod a szakállnövesztési céljaidon. Válassz olyan fazont, ami valahol a borosta és a szakáll között van félúton. Ehhez szükséged lesz egy állítható hosszúságú szakállvágóra.  Tisztítsd meg vele azokat a területeket, amik nem nőttek be 10 nap után sem (valószínűleg az arcod közepe lesz ilyen és az állkapcsod környéke). Ezzel csökkentheted a foltosság látszatát, és stílusos lesz a megjelenésed.



Gondozd

Egy jó kefe csodákat tehet a szabálytalan szakállal. A keféléssel szabályozni tudod a növekedés irányát, és esetleg "kitöltheted" a kicsit ritkásabb részeket. Rendszeres használattal a szakállad dúsabbnak és egészségesebbnek fog hatni.

Fogadd el

Tehát mindent megpróbáltál, de a foltosság megmaradt. Lehet, hogy épp ez a szakáll a végzeted! Ha megfelelően ápolod, a foltos szakáll is nézhet ki jól. Kiemelheti arcod csontszerkezetét, és vonzó, férfias hatást kölcsönözhet. Ezen kívül, ha mindenki más kerüli  a foltos szakállat, Neked saját, szexi megjelenésed is lehet tőle.

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.